Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πληρωμή με NFC

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-06-2021 05:42 PM)
995 Προβολές σελίδας
kkytougias
Explorer
Επιλογές
Παιδιά έχω το Samsung Galaxy Watch 3 και έχει NFC αλλά δεν μπορώ να πληρώσω ανέπαφα. Τι πρέπει να κάνω; 
#Samsung #Galaxy #Watch3 #Wearable #NFC #Payment 
6 Απαντήσεις
SirPerikles
Moderator
Moderator
Επιλογές

Καλησπέρα , σου εμφανίζει κάποιο  συγκεκριμένο μήνημα σφάλματος στο ρολόι ή στο κινητό και δεν πραγματοποιούνται οι συναλλαγές?

Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Για το ρολόι δεν ξέρω ακριβώς, όμως στο κινητό για να πληρώσεις ανέπαφα με NFC, θα πρέπει πρώτα μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας που χρησιμοποιείς, να ψηφιοποιήσεις ένα αντίγραφο της κάρτας συναλλαγών σου και στη συνέχεια, πάλι από την εφαρμογή της τράπεζας, θα πρέπει πριν κάθε συναλλαγή να ενεργοποιείς το αντίγραφο αυτό, ώστε να μεταφέρονται τα στοιχεία της κάρτας στο POS. Η ενεργοποίηση διαρκεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνήθως ενός λεπτού και μετά πρέπει να ενεργοποιήσεις εκ νέου. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για το ρολόι.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
kkytougias
Explorer
Επιλογές
Δεν υπάρχει εφαρμογή που να υποστηρίζει τις πληρωμές με NFC από το ρολόϊ.
Nstam
First Poster
Επιλογές
Είναι δυνατόν το 2021 να μην μπορείς να πληρώσεις με το NFC ρολόι σου? Θα τρελαθούμε τελείως??

Για ποιο λόγο έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ με τα Galaxy Watch ενώ με τα Apple πλήρωνε ο ακόμα και ο παππούς μου??
kkytougias
Explorer
Επιλογές
Ναι όντως δυστυχώς και εγώ την ίδια απορία έχω. Η Apple είναι πολύ μπροστά σε αυτό το κομμάτι και η Samsung ακόμα να προχωρήσει τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.
Faraway32
First Poster
Επιλογές
Άρα το πουλάμε και πάμε σε apple . Καλά πήγε αυτό