Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Watch Active 2 fizetés

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-01-2022 04:49 PM)
2540 Megtekintések
Hangzon
Apprentice
Beállítások
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaha lesz lehetőség arra, hogy fizessek az active 2 okosórámmal??? Mert eléggé bosszantó, hogy már évek óta nincs megoldva ez és nem is találni semmi választ.

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A Tizen operációs rendszerrel ellátott órák Samsung Pay-t használnak kizárólagosan, mely sajnos nem érhető el Magyarországon és ez a jövőben sem változik meg jelenlegi tudomásom szerint.

Amennyiben fontos számodra a viselhető eszközzel való fizetés, érdemes Wear OS alapú okosórák után nézned, ilyen például a Galaxy Watch4 vagy a Galaxy Watch4 Classic.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
10 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A Tizen operációs rendszerrel ellátott órák Samsung Pay-t használnak kizárólagosan, mely sajnos nem érhető el Magyarországon és ez a jövőben sem változik meg jelenlegi tudomásom szerint.

Amennyiben fontos számodra a viselhető eszközzel való fizetés, érdemes Wear OS alapú okosórák után nézned, ilyen például a Galaxy Watch4 vagy a Galaxy Watch4 Classic.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Hangzon
Apprentice
Beállítások
Tehát ha azt szeretném hogy használjam amit egyébként tud az órám mégis vegyek egy újat mert azok a felhasználók akik nem a legújabbat veszik nem kapnak frissítést
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Itt nem csak egy szimpla frissítésről beszélünk, mivel a Google-nek is kell a hozzájárulása hogy Tizen alatt megjelenjen a Pay rendszerük. Nyilván miután van saját fejlesztésű okosórás környezetük, azt fogják előnyben részesíteni.

Hangzon
Apprentice
Beállítások
Ahogy a samsungnak meg meg van az alkalmazás hozzá samsung pay
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Nem is a Samsung Payt használjuk itthon, hanem a Google Payt, ami ugye Tizenen nem működik. Ezt egyébként én is nagyon sajnálom, mert van még a háztartásban Active 2-es is, viszont én a Watch 4-el se tudtam fizetni, mikor utoljára néztem, mert az otp ül a dolgon. ☹
0 tetszik
Hangzon
Apprentice
Beállítások
Teljesen mindegy hogy most a google pay vagy a samsung payről beszélünk a lényeg hogy ezek az órák sohasem lesznek képesek arra ami amúgy szempont volt a megvételnél az inkább vedd meg az újabb drágább politika miatt és még az se biztos hogy működik
pgsamsem
Journeyman
Beállítások

Van megdás! YouTube Tech2 Laci bemutatja miként lehet az active 2 vel az nfc fizetést megoldani.

pgsamsem
Journeyman
Beállítások

Igen. Vegyél! Én is vettem watch 4et. Ez MINDENT is tud! Amíg el nem romlik... 130 ezerért... activ 2 kevesebbet, de azt biztosan. Fizetésre használd a telefonodat!

0 tetszik
Kistücsök
First Poster
Beállítások

Írnál be konkrét linket?

0 tetszik