Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Watch active 2 ekg nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-03-2021 03:29 PM)
1820 Megtekintések
Csirkea
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Én nemrég vásároltam egy watch active 2 órát, frissítve lett az új szoftverre, gyári beállítás, visszaállítás is megvolt, és mégsem működik. Állandóan kéri, hogy nedvesítsem be a karom, illetve viseljem az órát több mint 10 percig. Ezek mind megtörténtek, mégsem mér.

Köszönöm a segítséget!

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hello,

Esetleg még megpróbálnám a másik csuklóra setupolni és kipróbálni ott. Ha nem, akkor gyári, ha az után sem akkor szerviz.

Üdv,
Soma

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
14 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia

A Samsung Healt Monitor telepítése és a párosítás megtörtént a telefonnal? Alább csatoltam egy videót, ott láthatod pontosan, hogy kell beállítani a vérnyomás illetve az EKG mérést.

https://www.youtube.com/watch?v=2kmGkxySksE

0 tetszik
Csirkea
Journeyman
Beállítások
Igen természetesen. A vérnyomás mérő része tökéletesen működik, ezért is furcsa nekem.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Tudnál küldeni egy képernyőfotót, hogy pontosan mit is ír, amikor az ekg mérésre mész. 

Köszönöm

0 tetszik
Csirkea
Journeyman
Beállítások
az óra ezt írja az alkalmazásban nem ír semmit

Screenshot_20210322-162015_Samsung Health Monitor.jpg

20210322_161742_24537.jpg

20210322_161739_24536.jpg

0 tetszik
Megoldás
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hello,

Esetleg még megpróbálnám a másik csuklóra setupolni és kipróbálni ott. Ha nem, akkor gyári, ha az után sem akkor szerviz.

Üdv,
Soma

0 tetszik
Csirkea
Journeyman
Beállítások
Szia. Köszi ezt még kipróbálom, gyári meg volt már 2x is. Lehet szervíz lesz ebből.
Köszi,
Andris
0 tetszik
Csirkea
Journeyman
Beállítások
Annyit segített a dolog, hogy elkezdi mérni, viszont mindig eldobja magát mintha elvenném az ujjam pedig meg se mozdítom.
0 tetszik
Gabica1
First Poster
Beállítások

Sziasztok ma vettem az órát nagyon tetszik. De xiomi telefonom van és milyen app kell hozzá hogy tudják egk vérnyomást mérni? Eddig csak olyan appom van amivel az órát tudom beállítani hang, kêpernyő világítás.....

0 tetszik
Csirkea
Journeyman
Beállítások
Szia. Szerintem csak a saját samsung health monitor alkalmazással tudod mérni, azt nem tudom, hogy más telefonra elérhető-e.
0 tetszik