Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Watch active 2 óra érintésre nem érzékel

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-07-2021 08:01 AM)
4254 Megtekintések
Members_x9hMRvz
First Poster
Beállítások

Sziasztok, samsung watch active 2 okosórám 2 hete "meghülyült". Eleinte magától megnyitogatott dolgokat, pl edzést indított vagy stoppert. Akkor resetelve lett azóta egyáltalán nem érzékel a kijelző. Mozdulatra felvilágososdik és a gombok is jók csak a kijelző nem akarja, de néha az is egy egy érintést érzékel, semmi sérülés nem érte.

Köszönöm ha tudtok segíteni mi baja lehet.

MLGandhi
Apprentice
Beállítások

Igen, most egy darabig pihentettem, mert vettem egy xiaomi-t.

A pihenéstől valamennyit javult...most már csak ha ide, vagy oda húzom a képrnyőt mert meg akarok nyitni valamit, akkor nem működik legtöbbször. Lehet hogy még pihentetnem kell, és megjavul...

0 tetszik
MLGandhi
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Közel egy fél évre félretettem az órát, és valamitől javult...letöltöttem rá amit le kell frissítést, újra színes lett a kijelző, és nem kétszínű.

Most már csak az a baj, hogy sokszor nem fogad szót az érintő kijelző, illetve mást csinál mint amit kellene...pl. ha lefelé húzom akkor appot nyit meg, stb.

Gyanítom, hogy ha szétszedném és kikötném az akksiját megjavulna, mert valószínű valami magasabb szintű reset kellene neki, mint ami el lehet érni gombnyomkodásssal...

Lehet hogy szétszedem már úgysem garanciális.

0 tetszik
Imanyi
Student
Beállítások
Nem tudom, hogy örüljek-e, hogy ennyi sorstársam van. Inkább szomorú vagyok. Nyilván típus hibáról van szó, sajnálom, hogy Samsung csak ennyit tud válaszolni, hogy forduljunk szakszervízhez.
0 tetszik
Soldiert
First Poster
Beállítások
Sziasztok,
Engem is elért ez a probléma.
~10 éve használok Samsung készülékeket... A nulla segítség a gyártó részéről elég volt, köszönöm... Soha többet Samsung. Üdv,
Yvette52
First Poster
Beállítások
Tisztelt Samsung! Az órám tegnap eldobta a telefonos párosítást. Ezt sikerült kijavítani viszont azóta a számlap jobb oldala nem érzékel semmit. Így viszont nem engedi a vérnyomásméréshez újrakalibrálni mert az érzékelők engedélyezéséhez jobb oldalon van a jel. Mi ilyenkor a teendő. Szükségem van a vérnyomásmérő lehetőségre.
0 tetszik
Dave1225
Pioneer
Beállítások

Dettó mai napon jártam Én is ugyanígy,Samsung galaxy wach active 2-vel karc mentes állapot,soha nem ejtettem le semmi.Egyszer csak random ma elkezdte ezt csinálni..valaki valami megoldás?? 

0 tetszik
Füge2016
First Poster
Beállítások
Tegnap este el samsung 2 órám összee vissza ugrál a képernyő,kijelző nem reagál semmire,kikapcsolni sem tudom.Vicc ez a 2. samsung órám mindkettő tönkre ment .Többet nem veszek.Gagyi az egész.
0 tetszik
Members_sBQAbrv
First Poster
Beállítások

Ahogy látom, mindenkinek ugyan az a problémája, ahogy nekem is , hogy nem reagál érintésre. Mintha sorozathibás lenne. Nekem 40 ezret mondtak a javításra. Az óra akkor volt 2 éves és egy hónapos. Tehát a garancia után adta meg magát. Vicc!!! Soha többet Samsung, és ezt tanácsolom mindenkinek.

0 tetszik
Members_jrnVcSR
First Poster
Beállítások

A probléma nálam is jelentkezett! Megoldás? Ha nincs SOHA TÖBBET SAMSUNG!!

0 tetszik
MLGandhi
Apprentice
Beállítások
Újra előszedtem a hibás órám, újra indítottam, letöltöttem a legújabb frissítéseket. Most már másfél napig bírja, minden működik csak az érintés nem mindig, így a telefonon keresztül vezérlem... Nekem az alvás monitorozás, és az egészségügyi alkalmazások miatt kellett. Tudjátok... Csak egy, dolog bosszant, az hogy egyértelmű az óra szériának van gyári hibája, ha ennyi embernél jelentkezik a probléma, és mi csak a jéghegy csúcsa vagyunk. Szóval az bosszant hogy egy ekkora cég mint a Samsung füle botját sem mozdítja, pedig általunk, és rokonaink, ismerőseink által sok vevőt veszítenek! Bármekkora egy cég, ha magára hagyja vevőit, és ez elterjed...többe kerül neki, mintha valamivel kárpótolná a csalódottakat.
0 tetszik