Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Watch 4 Classic 46 mm milánói szíj

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-01-2022 09:35 AM)
281 Megtekintések
Jakotom
Journeyman
Beállítások
Üdv Mindenkinek!

Van valakinek arról infója, hogy a Watch 4 Classic 46 mm okosórához, ami mellesleg a legújabb lesz-e milánói szíj? Egyszerűen nem értem miért nem lehet kapni hozzá és sehol sem írnak róla... Kérdeztem az Experience storokat is, de érdemi választ nem kaptam, javaslatomra javították a weboldalon is, hogy csak a sima Watch 4 órához illeszkedik.
Korábban Gear S3-am volt, amihez 22 mm szíj volt. Megjelent ez az óra 20 mm-es szíjjal, az unpacked eseményen kihangsúlyozták, hogy az összes 20 mm szíjjal kompatibilis lesz, erre nem elég, hogy nem még nem is kapható hozzá... Akkor most a 4 féle méretű órához 4 féle méretű szíj való? Fura, csalódott vagyok, lehet el is adom az órát, mert ez a gyári szilikonos feltöri a kezem...
9 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Bárhol találhatsz 20mm-es ezüst milánói szíjat az órához.
Pl. Edigitálnál 6190 Ft-ért tudsz hozzá venni ezüst színben.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az alábbi boltokban megtaláltam az általad leírt szíjat:

Emellett itt találsz információt a szíjak kompatibilitásáról:
https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00087245/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Jakotom
Journeyman
Beállítások
Szia! Köszi ilyent szeretnék, de ez sajnos tuti nem a Watch4 Classichoz való... 😞
0 tetszik
Jakotom
Journeyman
Beállítások
Köszönöm a választ! Azok nem eredeti gyáriak, gagyi kinézetűek és feketét szeretnék.
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
Próbáltad a gyáriját és nem volt hozzá jó? Elvileg a márkaüzletekben lévőnek passzolnia kellene, én inkább arra gondolnék, hogy nem a legegyszerűbb rátenni.
0 tetszik
Jakotom
Journeyman
Beállítások
Szia! Az Experience Store-ban se tudták rátenni, nem passzol hozzá a "cápauszonyos" kialakítás miatt... Ha megnézed, mindenhol a sima Watch 4 kompatibilitást írják, ami nem egyenlő a Classic-kal, sőt a fentiek miatt kisebb óra S/M, nagyobb órához M/ L.
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Az igaz, a Classic kicsit másabb kialakítású. De azért ez meglepett. ☹
0 tetszik
Tibor4
Navigator
Beállítások
Sziasztok, kedves Jakoton.
Tavaly augusztusban Én is vásároltam a címben említett okosórát.
Akkor én vettem hozzá egy Samsung gyári bőrszíjat.
Amit azóta még nem akartam kicserélni mert én a gyári szíjjal egyelőre meg vagyok elégedve.
A kérdésem az hogy akkor ezek szerint a gyári bőrszíj sem fog működni?
20 mm es, a ses-ben ezt ajánlották.
Üdv Tibor.
0 tetszik
Jakotom
Journeyman
Beállítások
Szia! Szerintem ez a probléma csak a fém szíjjakat érinti, de biztos, ami biztos én megpróbálnám rátenni!
0 tetszik