Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Segítségkérés Watch 2

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-01-2024 03:31 PM)
269 Megtekintések
Naddy333
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! 
Tudnátok segíteni?
Olyan problémám lenne, hogy van egy régi Galaxy Watch 2 órám és egy S23 Ultra készülékem. Az óra az előző telómmal működött, viszont az S23 Ultrával nem sikerül befejezni a párosítást. Már az utolsó lépésnél járnék, ahol el lehet fogadni pl. hogy diagnosztikai adatokat küldhet-e, bepipálok mindent, de hiába nyomok a tovább gombra, nem történik semmi. Már teló és újraindítás, kikapcsolás megvolt vagy 10x, bluetooth ki-be kapcsolás is, rendszerfrissítés, de semmi sem segít. Volt már valakinek hasonló problémája? Hogy oldódott meg?
Előre is köszönöm a segítséget!
11 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Milyen telefon volt az előző ?
0 tetszik
Naddy333
Apprentice
Beállítások
Samsung Zflip3
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Le lett resetelve az óra ?
0 tetszik
Naddy333
Apprentice
Beállítások
Igen
0 tetszik
Blankuczi
Journeyman
Beállítások
Szia nekem s23 ultrám van és mellé egy watch 4 órám én is tapasztalok vele problémákat állandóan ledobálja vagy nem találja az órát pedig nem annyira régi mint a tied én ilyenkor újra szoktam csatlakoztatni Bluetoothról és biztonsági mentésből visszaállítom bár hál istennek erre eddig csak egyszer volt szükségem erre a műveletre.
0 tetszik
Naddy333
Apprentice
Beállítások
Nekem jelen pillanatban az órát nem engedi már gyári beállításra sem visszaállítani. Bluetooth lekapcsolás, újra bekapcsolás,újracsatlakoztatás sem segít. 😞
0 tetszik
Blankuczi
Journeyman
Beállítások
Hát a gyárit azt mindenképp engednie kéne.
0 tetszik
Naddy333
Apprentice
Beállítások
Nem engedi, mert a telóhoz csatlakoztatásból nem enged már visszalépni.
0 tetszik
Blankuczi
Journeyman
Beállítások
Kapcsold ki az órát
0 tetszik