dátum: 11-05-2021 08:58 PM
Sziasztok!
A következő probléma lépett fel: vettem egy Samsung galaxy watch active 2 órát, használatba vettem, frissítettem, de nem jelenik meg a SHM. Aztán kaptam egy linket és letöltöttem telefonra, de nem azt írja, hogy nem található kompatibilis óra. Próbáltam rákeresni a problémára, de nem sikerült találnom semmit. Szerintetek mi lehet a baj? Valakinek van hasonló problémája?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 09-06-2021 09:17 PM
Egy dolog azért történt (vagyis kettő) az órán a gyári visszaállítás után:
Ezek a változtatások indukálhatták a Samsung Health Monitor frissítését és települését az órára.
dátum: 12-05-2021 01:12 AM
Szia!
Kezdésnek kérlek küldj egy teljes képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai oldalról, illetve az órádon is tedd meg ezt a következőképpen:
Illetve még annyi lenne a kérdés, hogy a Wearable alkalmazás sikeresen tud kapcsolódni a viselhető eszközhöz?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 12-05-2021 08:18 AM
Hello,
Az óra és a telefonon honnan származnak?
üdv,
Soma
09-06-2021 04:51 PM – szerkesztés: 09-06-2021 04:54 PM
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a problémám a következő készülékekkel:
Mindkét eszköz a Telekomtól lett beszerezve és sikeresen párosítva vannak (Wearable app-ban is megjelenik ez az eszköz is).
A Samsung Health Monitort manuálisan töltöttem le a Samsung web-es store-jából, mert a telefonon lévő Galaxy Store-ban nem jelent meg:
https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.shealthmonitor
Köszi!
dátum: 09-06-2021 09:06 PM
Közben a 2., vagy 3. gyári visszaállítás után egyszer csak a Wearable app-ban feldobta, hogy a Samsung Health Monitor alkalmazást le tudja tölteni az órára is és el is végezte azt (telepítette). Azóta bekalibráltam és rendben működik a vérnyomás mérés és az EKG is. Ne kérdezzétek, hogy mi változott/történt, mert fogalmam sincsen, hogy miért történt meg a frissítés.
dátum: 09-06-2021 09:17 PM
Egy dolog azért történt (vagyis kettő) az órán a gyári visszaállítás után:
Ezek a változtatások indukálhatták a Samsung Health Monitor frissítését és települését az órára.