Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy Watch Active 2 kijelző

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-06-2020 12:45 AM)
6072 Megtekintések
KantorTimi
Student
Beállítások

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, kb. 4 hete vettem az Active 2 órámat, ami eddig rendben működött, mért,  számolt, minden szuper volt.

Ma viszont, minden előzetes nélkül, egyszer csak az óra kijelzője nem működött és azóta sem látható rajta semmi, feketén áll. Bt rendben, Wear kapcsolódva, eszerint az óra működik,  hívásnál is rezeg, de a kijelző nem aktív. Mit csináljak vele? Meg tudom oldani ezt én vagy vigyem szervizbe? Épp nyaralunk, nagyon sajnálom hogy pont most hibásodott meg:(. Előre is köszönöm a segítséget. 

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az alábbiakat ajánlom véghez vinni, a probléma elhárítása érdekében:

• Az okosóra bekapcsológombját tartsad nyomva 7 másodpercig. (Ezzel újraindítod a készüléket.)
  • Töltőre helyezés 1-2 órára.
  • Az okosóra gyári visszaállítása. (Galaxy Wearable➡Általános➡Visszaállít)

Amennyiben a fentiek nem segítenek, sajnos Én sem tudok jobbat a márkaszerviznél. ☹

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

12 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az alábbiakat ajánlom véghez vinni, a probléma elhárítása érdekében:

• Az okosóra bekapcsológombját tartsad nyomva 7 másodpercig. (Ezzel újraindítod a készüléket.)
  • Töltőre helyezés 1-2 órára.
  • Az okosóra gyári visszaállítása. (Galaxy Wearable➡Általános➡Visszaállít)

Amennyiben a fentiek nem segítenek, sajnos Én sem tudok jobbat a márkaszerviznél. ☹

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

KantorTimi
Student
Beállítások
Nagyon köszönöm a segítséget, meg is oldódott! :smiling-face:
NGCsaszy
First Poster
Beállítások
Szia! Ugyanez a problémám. Csináltam egy gyári visszát, de most se kapcsol be a kijelző és mar párosítani se tudom a telefonhoz mert nem látom az órán. A telefon érzékeli, kiírja a számokat... de semmi. Tipp?
0 tetszik
NGCsaszy
First Poster
Beállítások
Hogy sikerült?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A 7 másodperces újraindítást próbáltad?

0 tetszik
NGCsaszy
First Poster
Beállítások
Igen, gyári visszát is. Maxra van töltve, telefon rajta, de a kijelző sötét.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Recovery menu sem jelenik meg?

0 tetszik
NGCsaszy
First Poster
Beállítások
Semmi. Annyi, hogy rezegni rezeg, ha töltőre teszem vagy keresem... de ennyi. Telefonon látom csak, hogy tölt.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@NGCsaszy 

Szia,

Amennyiben nem hozott változást @RozvM által leírtak, akkor érdemes lenne felvenni a kapcsolatot valamelyik  márkaszervizzel.