dátum: 24-05-2021 08:45 AM – utolsó szerkesztés: 25-05-2021 08:24 AM , Tiborko
Jó napot kívánok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy vásárolnék egy Samsung Galaxy Watch 3-at, és az ECG + vérnyomás funkciót ha aktiválom egy samsung okos telefon segítségével, aztán bekalibrálom, utána az órat párosítom egy iphone- nal, akkor az óra tud majd vérnyomást mérni?? Oké, tudom, hogy az iphone-ra nincs a samsung health monitor applikáció, de nem is kell adatokat küldjön az appra, csak az óra tudja majd mutatni a vérnyomást, vagy ott kell legyen mellete a kalibrálás után is egy androidos telefon?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 24-05-2021 04:31 PM
Hasonló okok miatt, amire az Apple is hivatkozik, hogy az Apple Watch miért csak és kizárólag iPhone-al használható - viszont a Samsung esetében ez csak a meglehetősen szenzitív egészségügyi információkkal van igy, egyéb esetben más Androidot, vagy éppen iOS-t futtató készülékekkel is kompatibilis.
Üdv,
Soma
dátum: 24-05-2021 10:07 AM
Szia,
Ha új telefonnal párosítod az eszközt, akkor újra kell setupolni az órát, ergo törlődik minden (ami adott esetben visszaállítható backupból, viszont a HR és BP kalibrácók elvesznek).
Üdv,
Soma
dátum: 24-05-2021 10:14 AM – utolsó szerkesztés: 25-05-2021 08:27 AM , Tiborko
Értem, ez nagyon szomorű dolog, mivel szerettem volna venni egy Activ2-es, egy Watch3-at magamnak és a feleségemnek, csak nekunk Iphone-unk van. De mivel ez a funció nem működik , így nem vesszük meg az órákat, pedig nem értem, miért nem támogatja, mivel mi a Samsungot valaszottuk volna, így elesik 2 vásárlótól a cég.
dátum: 24-05-2021 04:31 PM
Hasonló okok miatt, amire az Apple is hivatkozik, hogy az Apple Watch miért csak és kizárólag iPhone-al használható - viszont a Samsung esetében ez csak a meglehetősen szenzitív egészségügyi információkkal van igy, egyéb esetben más Androidot, vagy éppen iOS-t futtató készülékekkel is kompatibilis.
Üdv,
Soma