Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Párositás

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-09-2022 09:11 PM)
1206 Megtekintések
Cszsuzska
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

Galaxy watch5 nem párosítható Honor 20pro telefonommal.

Watch4 -gyel működik.

Sehol nincs leírásban,hogy nem lehet...

Mit tegyek,mert nem egy olcsó óra,így nem tudom használni😱

Köszönöm ha segítetek!!

0 tetszik

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A Galaxy Watch5-öt Android 8.0 operációs rendszert futtató Samsung Galaxy telefonnal kell párosítani, amely legalább 1,5 GB RAM-mal érhető el.

Az ezzel kapcsolatos információkat megtalálod a termékoldal alján is:

RozvM_0-1663704346228.png

RozvM_1-1663704381594.png

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia,
kicsit hosszas folyamat és lehet elsőre nem veszi be az óra gyomra, de talán így:
Samsung Health -en keresztül próbáld először párosítani, aztán kidobja, hogy milyen appok kellenek még, hogy tudd használni. (Wearable, W5 plugin) A huncut rész ez után jön, mert külön kell megadni a wearable-nek minden engedélyt és ez után nem fogja ledobni a teló az órát. Itt az értesítési panelt lehúzva lesz egy értesítés /eddig legalábbis mindog így volt, amikor huawei telóhoz párosítottam sm órát/ Itt fogod látni, hogy milyen engedélyek szúkségesek , szerintem célszerű mindet engedélyezni.
Remélem tudtam segíteni😁

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

12 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások

Szia,
Rendelkezik legalább 1.5 gb rammal és android 7 felett van? Letöltötted a watch 5 plugint? Vagy a Samsung werablet? Újra indítottad az órát illetve megnézted, hogy megjelenik e bt eszközként
0 tetszik
Cszsuzska
Journeyman
Beállítások

10es android,8 gb ram.

Mindent megcsináltam,bt.ként felcsatlakozik,aztán kiírja nezzem meg a telefont..

Screenshot_20220920_214548_com.samsung.android.app.watchmanager.jpg

0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A Galaxy Watch5-öt Android 8.0 operációs rendszert futtató Samsung Galaxy telefonnal kell párosítani, amely legalább 1,5 GB RAM-mal érhető el.

Az ezzel kapcsolatos információkat megtalálod a termékoldal alján is:

RozvM_0-1663704346228.png

RozvM_1-1663704381594.png

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Nem támogatottak a Huawei készülékek viszont ha ezt megcsinálod akkor elvileg működnie kellene. Az optimalizáltságot kapcsold ki... hátha megjavulScreenshot_20220920-220329_Samsung Internet.jpg
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Bocsi de ez miért lett megoldás ha ezt írtam le és hamarabb, azt mondja hogy 10-es 8gb rammal? 🤔 🙃
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Ezután a plugint is tiltsd le az optimalizálásról
0 tetszik
Cszsuzska
Journeyman
Beállítások

Csak a specifikáció végett írja ezt a samsung telefont.

Nincs konkrétan leírva sehivá,hogy a honor,huawei telefont nem bírja.

Garmin,apple odaírta...😱

Android 8.0 a minimum..

Azért köszönöm..telekomot hívom holnap.

Megoldás
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia,
kicsit hosszas folyamat és lehet elsőre nem veszi be az óra gyomra, de talán így:
Samsung Health -en keresztül próbáld először párosítani, aztán kidobja, hogy milyen appok kellenek még, hogy tudd használni. (Wearable, W5 plugin) A huncut rész ez után jön, mert külön kell megadni a wearable-nek minden engedélyt és ez után nem fogja ledobni a teló az órát. Itt az értesítési panelt lehúzva lesz egy értesítés /eddig legalábbis mindog így volt, amikor huawei telóhoz párosítottam sm órát/ Itt fogod látni, hogy milyen engedélyek szúkségesek , szerintem célszerű mindet engedélyezni.
Remélem tudtam segíteni😁
Cszsuzska
Journeyman
Beállítások

Te egy zseni vagy!!!!👍👍👍🤞🤞🤞

Köszi,működik!!!🤗

Majd még finomítok rajta,de a türelmem mára véget ért 😂