Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hogyan hosszabbítsuk meg Galaxy Watch (Ultra) óránk üzemidejét? II. rész UPDATE!

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-08-2024 11:25 AM)
154 Megtekintések
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Az előzőekben vázoltakhoz kis kiegészítés még, hogy mit tehetünk meg anélkül, hogy nagyban korlátoznánk okosóránk funkcionalitását. 

1. Az órán lépjünk a következő menüpontba: Beállítások-->Óra névjegye-->Szoftver adatai-->Szoftververzió

A szoftververziót kezdjük el nyomogatni, amíg ki nem írja, hogy bekapcsoltuk a  Fejlesztői módot. 

Itt görgessünk le, amíg meg nem találjuk az animációkkal kapcsolatos pontokat: 

1. Ablakanimáció tempója
  2. Áttűnési animáció tempója
  3. Animáció tempója

Mindegyiket állítsuk "Ki" állásba. 

2. Kapcsoljuk ki a Google Segédet, ami még befolyásolhatja az üzemidőt. A telefonon a Wearable alkalmazásban: Óra beállításai-->Alkalmazások-->Segéd

A képernyő alján kattintsunk a Kikapcsolás opcióra. 

Nekem mindezen beállításokkal jelenleg majdnem 5 napot ír, a valóságban meglátjuk, mennyi lesz az üzemidő. 

Update: Mindez akkor igaz - hogy üzemidőt spórolunk/hosszabbítunk mindezen trükkökkel -, ha és amennyiben nem kapcsolódunk le az óráról és nincs az LTE bekapcsolva. Nekem szükségem van rá munkámból kifolyólag, ha éppen a telefon nincs nálam (ritka eset). Most egy másik karórát tettem fel és 2 órára elmentem edzeni. Amikor megjöttem a Watch Ultra LTE-t használt és döbbenten fedeztem fel, hogy 97%-ról 71-re (!!!!) esett a  töltöttség 2 óra alatt. Screenshot_20240828_111040_Galaxy Watch7 Manager.jpg

Screenshot_20240828_110631_Galaxy Watch7 Manager.jpg

0 Válaszok