dátum: 23-01-2019 07:31 AM
Üdv.
A napokban frissített a GearS3 Classic-om, SM-R770 tIpus, most Tizen 4.0.0.2-n van, SW verzió R770XXU2DSA1.
Amióta ez megtörtént, a lépés számláló és a pulzus mérő funkciók nem működnek. Reseteltem illetve végignéztem minden kapcsolódó információt de nem jutottam előre. Tudna esetleg valaki javasolni valami megoldást? Elég lehangoló hogy a drága óra így megadja magát egy update után…
Köszönöm előre is.
B.
dátum: 24-01-2019 06:03 PM
Szia,
Ha a reset után is fennáll ez, akkor a szerviz lehet a következő lépés. Javasolnám, hogy egy közeli márkaszervizben vagy postaponton add le a készüléked a doksikkal, és továbbküldik Budaörsre a központi szervizbe, ahol tesztelhetik a működést és elvégezhetik a szükséges javítást.
Közel eső szervizpontjaink elérhetőségére a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshetsz rá.
Üdv!
dátum: 29-01-2019 02:20 PM
@BeataV írta:Szia,
Ha a reset után is fennáll ez, akkor a szerviz lehet a következő lépés. Javasolnám, hogy egy közeli márkaszervizben vagy postaponton add le a készüléked a doksikkal, és továbbküldik Budaörsre a központi szervizbe, ahol tesztelhetik a működést és elvégezhetik a szükséges javítást.
Közel eső szervizpontjaink elérhetőségére a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshetsz rá.
Üdv!
Szia, köszönöm - probáltam resetelni nulla sikerrel, szóval reset/újraindítás után is csak annyi történik hogy nem számol lépést és nem mér pulzust (nem tudom melyik szenzor lehet ez) .
Az eszközt amerikában vettem, az ottani számlával is fordulhatok az itteni szervízhez remélem?
Köszönöm
M.
dátum: 29-01-2019 06:46 PM
Szia,
A magyarországi márkaszervizekben a magyar piacra szánt termékek esetén érvényesítheted a két éves garanciát, az EU-s termékek esetén pedig egy év garanciát vállal a szerviz a számla alapján.
Az Európai Unión kívűl származó termékekre a származási helyükön vállalt jótállás vonatkozik, ezt a vásárlás helyén lehet érvényesíteni.
Persze leadhatod egy közeli szervizpontban a készüléket, hogy elküldjék Budaörsre, viszont a javítása díjköteles lesz, illetve a külnböző szabványok miatt megtörténhet, hogy csak nehezen vagy egyáltalán nem tudnak alkatrészt beszerezni hozzá.
Érdemes lenne egyeztetni a szervizzel, hogy milyen lehetőségek vannak a javításra vonatkozóan, vagy az amerikai Samsung ügyfélszolgálat részére tudod még jelezni az esetet.
Üdv.
03-03-2019 01:43 PM – szerkesztés: 03-03-2019 04:36 PM
Sziasztok!
Nekem ugyan ez a probléma jelentkezett szoftver frissítés után Gear S3 Frontier-nél. Megfejelve még azzal,hogy ébersztési mozdulatra sem reagál. Több fórumon is írnak a hibákról pl. a Sammobile.com-n is. Remélem cselekszik a Samsung mert nagyon szomorú vagyok,edzéshez vettem az órát.
Üdv.
Norbi
dátum: 29-03-2019 08:35 PM
Sziasztok!
Leadtam az órát a budapesti Árkádban lévő Samsung Store-ban javításra akik elküldték a Telemax nevü kuplerájba.
Ma javítás nélkül átvettem mert nem válaszoltam a részemre el nem küldött árajánlatra ami az ügyintéző elmondása szerint egy 36e Ft-os alaplap cseréről szólt. Tehát ennyit a szervizbe küldésről és a Telemaxról amivel eddig is csak rossz tapasztalatom volt a munkám során is. Megoldás ugye nincs? Továbbra is úgy gondolom,hogy ez a probléma szoftveres és nem hardveres.
Üdv.
Norbi
dátum: 24-06-2019 06:48 PM
Gear S3 Frontier-t használok,frissítés után nem működött az ébresztési mozdulat,viszont a "ne zavarjanak"funkció bekapcsolt!Kikapcs után tökéletes az óra!