Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy watch 5 LTE víz alatti mód

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-07-2023 11:55 AM)
243 Megtekintések
gdekor
Apprentice
Beállítások

Kérdés, hogy watch 5 E-simes órán, amin már nincs ugye a forgatható tárcsa, hogyan lehet felvenni a telefont ha csörög pl. a víz közepén egy sup deszkán ? 

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
gdekor
Apprentice
Beállítások

Pontosan, hogyan ? Milyen lehetőségek vannak a hívásfogadásra ? 

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
Megoldás
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Ökölbe szorítod a kezed, sokkal nem jobb a watch5, a 4 classic egy biztosabb opció a hívásfelvételhez.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

6 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Van lehetőség gesztussal is felvenni hívást.
0 tetszik
Megoldás
gdekor
Apprentice
Beállítások

Pontosan, hogyan ? Milyen lehetőségek vannak a hívásfogadásra ? 

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A Beállítások➡Speciális funkciók menüpontban találod a gesztusvezérlést, azon belül pedig a híváselutasítást be tudod állítani.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
gdekor
Apprentice
Beállítások

Hmmm. Lehet rosszul tettem fel a kérdést, most cserélnék watch 4 classicról watc5 -re és nem vagyok biztos abban, hogy az 5 -öst is könnyen fel tudom-e venni vízísportok közben. Én csak ezért használok ilyen órát. A 4-esen csak eltekerem jobbra a forgató tárcsát és már fel is vette a hívást. Akkor tehát a kérdés az, hogy ez az 5 -ösön, hogyan működne a forgatható tárcsa nélkül ?

0 tetszik
Megoldás
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Ökölbe szorítod a kezed, sokkal nem jobb a watch5, a 4 classic egy biztosabb opció a hívásfelvételhez.
gdekor
Apprentice
Beállítások

Koszi a korrekt valaszt, veszek megint egy 4 est 🙂