Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy Watch 4 pdf nézegetés

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-11-2021 04:06 PM)
4828 Megtekintések
Ecneb
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!
Hogy lehet pdf fájlt tenni a Galaxy Watch 4 Classic órára és mi módon?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv.:

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Natív megoldás nincs az említett jelenségre az óra operációs rendszerének funkciói között, azonban lehet alkalmazásokkal próbálkozni, mint például az alábbiak:

Illetve még alternatívaként tudom ajánlani, hogy a PDF-et konvertáld át képfájllá és azt küldd át az órádra. Ehhez használhatod például a CloudConvert eszközét.

RozvM_0-1635954441894.png

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
Ecneb
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!
Megjelent a myWear File Explorer
Ezzel már minden fájl működik! 😁

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

26 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Utána nézünk, addig is a türelmedet kérem. Köszönöm

Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Natív megoldás nincs az említett jelenségre az óra operációs rendszerének funkciói között, azonban lehet alkalmazásokkal próbálkozni, mint például az alábbiak:

Illetve még alternatívaként tudom ajánlani, hogy a PDF-et konvertáld át képfájllá és azt küldd át az órádra. Ehhez használhatod például a CloudConvert eszközét.

RozvM_0-1635954441894.png

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Ecneb
Journeyman
Beállítások
Köszönöm válaszod!
Sajnos sejtettem, hogy semelyik megoldás nem lesz jó. Számomra ez óriási csalódás, hogy az active 2-n simán lehetett pdf-et nézi file managerrel, de egy "fejlettebb" órán nem.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én még nem váltottam az active 2-ről a 4-re, úgyhogy nem tudtam még ezekkel próbálkozni, de kétlem, hogy az ilyenekre ne lenne (akár csak később) megoldás. Nem véletlen váltottak tizenről android alapú rendszerre, alkalmazás téren is sokkal szélesebb palettát szerettek volna nyújtani, amibe például ez a pdf olvasó is beletartozik, mint sokak által használt funkció. Ha meglesz a Watch 4 én is kicsit utána kutatok ennek a dolognak. 🙂
0 tetszik
Ecneb
Journeyman
Beállítások
Én is ezt hittem, de már 100 féle lehetőseget kipróbáltam és nem találtam megfelelőt. Reméljük lesz vmi frissítés!
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Gyakran frissítenek rajta valamit, meg a harmadik féltől származó appok is bármikor felkerülhetnek a storeba, úgyhogy reméljük hamarosan lesz változás.
Megoldás
Ecneb
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!
Megjelent a myWear File Explorer
Ezzel már minden fájl működik! 😁
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Ecneb 

Szia,

Köszönjük a visszajelzést!

0 tetszik
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Szia!Tudsz abban segíteni, hogy hogyan tudtad megoldani?Sajnos az egyik barátomnak sehogyan sem sikerült
0 tetszik