Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy Watch 4 kompatibilitás

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-08-2021 11:43 PM)
2895 Megtekintések
szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

Számos külföldi fórumon lehet olvasni, hogy Watch 4 széria néhány BIA szenzor funkciója - például ECG - csak Samsung telefonokkal lesz kompatibilis és más android telefonoknál ezen funkciók nem lesznek elérhetők a Samsung Health Monitor app hiánya miatt. Ennek van valóság alapja vagy csak "rémhír" keltés?

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az EKG és a vérnyomásmérés funkció továbbra is Android 7.0 vagy újabb rendszert futtató Galaxy okostelefonon elérhető.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
2 Válaszok
Flood88
Journeyman
Beállítások
Hát nekem volt xiaomi telóm, használtam azzal és nem működött vele.
Úgyis cserélni akartam, xiaomi pedig ár-érték arányban jó, amúgy meg elmarad a samsungtól ezért váltottam, tökéletesen működik.
Jövőbe nem látok, de én hallottam olyat, hogy később fog rá érkezni.
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az EKG és a vérnyomásmérés funkció továbbra is Android 7.0 vagy újabb rendszert futtató Galaxy okostelefonon elérhető.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik