Az automatikus javaslatok megkönnyítik a keresési eredmények szűkítését azzal, hogy megmutatják az esetleges egyezéseket gépelés közben.
A következő eredményeinek megjelenítése:
Helyette a következő keresése:
Így értette?
Viselhető Eszközök
Legyél mindig összekapcsolva a világgal viselhető kiegészítőinknek köszönhetően! Keress választ az okosórákkal, audio kiegészítőkkel vagy Gear VR-ral kapcsolatos kérdéseidre, vagy tudásoddal segítsd Te is a közösség tagjait!
A telefonon az app nem szinkronizálja az órán lévő napi tevékenységeket. Az edzést felismeri, rögzíti, de nem teszi bele a napi... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Volt már olyan problémátok, hogy telefonon (S25 Ultra) a vezetéknélküli töltés megosztással próbáltátok tölteni az... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ma kaptam készhez az órám egy s25 ultra mellé.
Az a problémám,hogy a messenger üzenetekre nem küldi el a válaszom az órán... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Tud segíteni valaki abban, hogy az alvást miért nem jeleníti meg a telefonon? Az elején semmi gond nem volt, de most semmi adatot... Közzététel megtekintése
Üdv.
Visszajött a legutóbbi fit3 frissítés után az a problémám hogy az óra random lecsatlakozik és néha még a telefonom teljsen el is felejti... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Mióta megkaptam a legújabb szoftverfrissítést a Watch6-ra, azóta a töltés borzalmas, egyszerűen felrakom tölteni és nem tölt. A vezeték... Közzététel megtekintése
Egy korábbi írásomban már bemutattam, hogy a Galaxy Watch Ultra, hogyan kapott egy Ringke koronavédőt és egy üvegfóliát a képernyőjére.
Most... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Már egy ideje megjelent a Galaxy Ring Magyarországon!
A gyűrű nagy segítségítség az edzéshez, gyorsulásmérővel is fel... Közzététel megtekintése
Sziasztok.
Miért van az hogy az óra észleli az edzést, de a helymeghatározás nem megy?
Pedig a telefonra rá van csatlakoztatva.
... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Megtudná nekem írni valaki, hogy honnan lehet tudni az óra navigaciójának a frissítési idejét a műholdakkal? Esetleg... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Új Watch Ultra órám van és azt vettem észre, hogy amikor nincs rajtam, a szenzor (zöld színű) akkor is aktív, így egész... Közzététel megtekintése
Sziasztok! A legutóbbi frissítés után az órával bajok vannak. Kidobál edzèsrkből, gyorsabban merül ès az időzítőt is kirakja háttèrbe. Mi lehet a... Közzététel megtekintése
Frissítés: Az alvás és energiapontszám statisztákáimat átnézve, úgy tűnik nem az Energiapontszám miatt indult el az éjszakai pulzusmérés, hanem már... Közzététel megtekintése