Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy Buds2 Pro észrevételek

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-11-2022 03:30 PM)
570 Megtekintések
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Nos, 2 hete ígértem, hogy írok egy tesztet, de ahhoz túlságosan elfoglalt vagyok manapság, úgy hogy csak egy kis összefoglaló a tapasztalataimról: 

A Galaxy Wearable alkalmazásban jelenik meg a Buds Pro éppúgy, mint a Watch 5 Pro óra, váltani lehet közöttük, ha beállításokat szeretnénk eszközölni. 

1. Zajcsökkentés: ezt, ha viseled az eszközt aktívra teheted (Csak ha viseled, máséképpen értelme sem lenne), két másik opció a ki és a környezet hangjai. Lehet én nem vagyok egy Ennio Morricone, de én nem vettem észre különösebbet, ha aktívra tettem, talán jobban "szigetelte" a külső zajokat, de ha pl. egy nagy teljesítményű házimoi szett szólalt meg mellettem, akkor az éppúgy behallatszott, mintha nem lett volna aktív a zajszűrés. 

2. Hangészlelés: ez jópofa dolog, mert ha szólok valakihez, akkor a zene elhalkul vagy bármi, amit hallgatok és amíg beszélgetek valakivel, halk is marad. 

3. 360 fokos hang: ez afféle "kvadrofónia" akar lenni, kvadrofon hatás, ami annyit tesz, mintha egy koncertteremben ülnénk. Érdekes, hogy ezt a  technológiát, amelyet a '70-es években már ismertek és horribilis drágasága miatt kiszorította a stereo hangzás, ismét megpróbálják visszacsempészni valamilyen olcsóbb formában. A legjobb az egészben, ha fekve hallgatsz zenét, mert ha felemeled a fejed, akkor próbálja követni a fejmozgásodat és a virtuális koncertteremnek megfelelően hol egyik, hol másik fülhallgatóban szól jobban a zene, mintha forgatnád a fejedet a koncerten. :smiling-face:

4. Érintés vezérlés: erről nincs sok mindent írni, teszi a dolgát, mégpedig jól. 

5. Fülhallgató beállításai menü: itt egy dolgot emelnék ki, az Ekvalizert. Végigpróbáltam, mindegyik lehetőséget, de mindegyik csak gyenge másolata volt egy Poweramp-nak. úgy, hogy én normálon hagytam, ami annyi, mintha nem csináltam volna semmit és a Youtube Musicot, a Spotify-t és társait a Poweramp-al használom. Ami fizetős, de az amúgy is remek fülhallgató valósággal megtáltosodik, ha eltaláljuk a jó beállításokat. Nekem szerencsém volt, mert valaki feltett vagy ötven beállítást az említett progihoz, én letöltöttem őket és beimportáltam, majd kikísérleteztem a nekem megfelelőt. A magasak és a mélyek most már olyan erőteljesek, mintha egy DTS digitális hangot hallanál a moziban. Érdemes egy olyan énekessel kipróbálni, akinek elég nagy a hangterjedelme, hogy halljuk a magasakat és a mélyeket is. 

Összegzés: összességében elégedett vagyok, rengeteg a beállítási lehetőség, remek sportoláshoz is, amolyan mindenes. Mint mondtam, nem vagyok egy zeneszerző, hogy halljam a különbséget, de Poweramp-al én csak minimális vagy semmilyen hangzásbeli különbséget nem tudtam felfedezni egy Huawei Freebuds 4i-hez képest, persze a Samsung cucca szolgáltatásban és ökoszisztémában (ha mindened Samsung mint nekem) sokkal többet nyújt. A képeken egy Xiaomi True Wireless Earbuds, egy Huawei Freebuds 4i és a Samu cucca látható. :smiling-face:

20221116_150220.jpg20221116_150116.jpg

9 Válaszok
AsaBogyo
Pathfinder
Beállítások
Szia,

Egy hete nyúzom én is az enyémet. Eddig nem okozott csalódást.

Nagyon érezni rajta a prémium minőséget. Mind osszeszerelés, mind anyaghasználat tekintetében.

Engem csupán kettő apró dolog zavar a kütyüvel kapcsolatban. 😅 Nem is igazi probléma, csak fura.

Az egyik, hogy mindig ki kell kapcsolnom az erintéses vezérlést amikor elteszem, mert amikor ismét raknám be a fülembe, sokszor úgy érek hozzá, hogy elindítja a zenét. 😂

A másik dolog, hogy nem fér a fejembe, az előd modellnek miért van szuper rajzos battery figyelő widgetje, ennek pedig csak az az egy darab, amit szánalomból kapott?

Mindenesetre nagyon megérte az árát. A múltkori akcióban 60 ezerért hozzám vágták anélkül, hogy mást is vettem volna mellé.

( UI.: Nagyon várom már az osszesített akku widgetet, amit már 2 hónapja belengettek. 😁 )
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Köszi a beszámolót. Továbbra is szuper ez a matt lila szín. 😀
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azta, 60 ezerért azért jó ajánlat. 🙂 Nekem a Buds Pro van, valóban hasznos az a battery widget.😀
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@AlexDemko 

Szia,

Köszi az összefoglalót, nagyon jó  lett. 

Gyurcu
Voyager
Beállítások
Szia, a zajszuressel kapcsolatos problema megoldasahoz tudom javasolni, hogy probalj ki mas meretu gumiharangot, ez gyakran orvosolja a problemat. Illetve a 24bit-es hangzassal kapcsolatba tapasztaltal elorelepest a sima (16bites) hangzashoz kepest?
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Szia, a gumiharang jó ötlet, viszont, ami a  másikat illeti, azt kell mondjam: NEM (Biztosan botfülű vagyok.). Ennek több összetevője van: Pl. a Spotify-ban Kiemelkedőre kell állítani a  zene minőségét mind Wi-Fi-n, mind mobilelérésen (nekem korlátlan mobilnetem van), hogy a legjobb minőséget adja. De ez még nem elég. Samsungon, ha aktiválva van a Fejlesztői beállítások opció, ott van egy olyan, hogy HD hang, ami alapból, ha nincs füles a telefonhoz csatlakoztatva ki van szürkítve. Ha csatlakoztattad, akkor aktiválódik és az AAC (default)-ról átáll SSC-re Samsung (Seamless Codec), de sem az aptX, sem az LDAC nem elérhető például. A streamelés 24 bits/sample lesz, de ha (és megint visszatérek ide) Poweramp nélkül hallgatod, akkor nekem csalódás. Így oké. 

0 tetszik
Celi2
Voyager
Beállítások
Gyerekek! Tavaly vettem én is egy ilyen Buds Pro ízét, de kb olyan xarul szólt, mint amikor egy nevesincs márkátlan fülhallgatót használsz. Másnap vittem is vissza. Igaz, Emag ponton vettem nem Samsung üzletben. Másnap mérgemben vettem JBL-t és hihetetlen jó élményt nyújt. Főleg klippeket és filmeket szeretek hallgatni-nézni ezen keresztül.
0 tetszik
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások
Gondolom ennek az elodjere gondolsz, mert ez ebben az évben jelent meg....
0 tetszik
Celi2
Voyager
Beállítások
Lehet. De hogy olyan xar volt mint egy ócska vezetékes cincogó valami az is tuti.
0 tetszik