Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Bluetooth Headset Essential EO-MG920

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-12-2019 01:01 PM)
1362 Megtekintések
Viko95
Apprentice
Beállítások

Üdv!

Telefonhoz a bluetooth csatlakozás gyorsan megy, a használat módjánál viszont csak két funkciót enged: "Hívás hangja" és "Névjegyek megosztása", azaz híváshoz tökéletesen lehet használni. Ezelőtt másfajta Bluetooth headsetem volt, és azon volt egy harmadik funkció, az "audio" v "média" funkcio, ezzel lehetett spotify-on, youtube-on zenét hallgatni stb.

KÉRDÉS: ezen a Samsung fülhallgatón hogyan lehet beálltani (vagy beprogramozni) ezt az "audio" v "média" alapfunkciót?

Válaszukat előre is köszönöm,

Viktor

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hello!

Tudomásom szerint a zenehallgatásra alapértelmezetten nincs lehetőség, mivel a készülék mono (1 csatornás) hangot használ.

Alternatívaként az alábbi alkalmazást tudom ajánlani:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codococo.monomono

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

3 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hello!

Tudomásom szerint a zenehallgatásra alapértelmezetten nincs lehetőség, mivel a készülék mono (1 csatornás) hangot használ.

Alternatívaként az alábbi alkalmazást tudom ajánlani:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codococo.monomono

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Viko95
Apprentice
Beállítások

Köszönöm szépen, az alkalmazás letöltésével és használatával, sikerült orvosolni problémát.

Viko95
Apprentice
Beállítások

Lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, iOS-re melyik a megfelelő ilyen alkalmazás?

0 tetszik