Néhány napja történt szoftverfrissítés a Watch 4 órámon, azóta viszont a mélyalvást alig regisztrálja. Szinte mindig 1 óra felett szokott lenni, de mióta lefrissült már csak 5-15 perc között szokott lenni, pedig jól alszom és összességében is 80 feletti pontszámra szokta értékelni az alvásomat.
Sajnos nem rendelkezem tapasztalattal ebben, mert nem használom egy ideje alvásmonitorozáshoz az órámat. Viszont lehet, hogy egy gyári visszaállítás segíthet, ha szoftveres gond miatt lennének mások az eredmények. Ugyanakkor tény az is, hogy könnyen lehet, hogy a frissítéssel csiszoltak a funkciókon és most mutat valós értékeket.
Mélyalvásnak a teljes időtartam 10-12 % - ának kellene lennie jó esetben, tehát egy nyolc órás alvás után nagyjából 50 perc, 1 óra, tehát az eddig mért adatok voltak a jók. Megnéztem, nekem nem volt változás ezen a téren a frissítés óta. (watch 4 classic).
Azóta helyre állt már, újra 1 óra felett van a mély alvás időtartama 8 óra alvásnál. Olvastam külföldi reddit sub-on, hogy sokan tapasztalták ugyanezt. De érdekes, mert amikor visszaállt, nem történt frissítés.