08-06-2023
09:21 PM
- pēdējoreiz rediģēts
31-10-2023
05:31 PM
, rediģēja:
Matthew C
Labvakar forumā.
Nāku pie Jums gan pēc padoma, gan arī pastāstīt par to, kā man iet ar gulēšanu svešā vietā.
Nupat ar vīru devāmies ilgi gaidītajā ceļojumā uz Kipru. Jaunā lidmašīna, turbulences nav, lidojam bez stresa un laimes pilni baudīt atpūtu.
Pa dienu saule, jūra, arbūzi, melones un bezrūpīga dzīve veselas nedēļas griezumā.
Vakara pastaiga un liekas, ka nu tūlīt, tūlīt gulēšu, kā lācis ziemas miegā, bet nekā- aizmigt nevaru, grozos pa gultu, traucē katrs mazākais troksnītis, vīram arī tiek, ja kaut mazliet iekrācas.
ES NEESMU gulējusi 7 naktis. Ta man karsts, ta man auksts, logu naktī atveru, logu aizveru, kondicionieri ieslēdzu, tad izslēdzu.......Kas ar mani notiek? Kāpēc cilvēks ( es ) naktīs neguļ? Un tā ir katru gadu, kad dodamies ceļojumā.
Šonakt ausīs iebāzu ausu aizbāžņus, jo traucēja katra mazākā skaņa....
Būšu pateicīga par viedokļiem un padomiem.
Varbūt ir kāds veids, kā aizmigt svešā vietā?
09-06-2023 08:30 AM
@Inetali Sveiciens!
Godīgi sakot, izklausās traki! Tā jau sen gaidīto atpūtu var pilnībā izbojāt. Man pieredzes ar šo nav, varbūt kāds cits Community var dalīties pieredzē ko iesākt līdzīgā situācijā! Arī man sanāk gana daudz ceļot un nakšņot viesnīcās. Viena lieta, kas nebeidz pārsteigt ir spilvenu kvalitāte. Vai tā būtu 5 zvaigžņu, vai 3 zvaigžņu viesnīca, spilveni ir vienādi neērti un rada ilgas pēc mājām 😁
09-06-2023 10:46 AM
Liels paldies par viedokli. Patiesībā ir traki. Jo no rīta, kad jāceļas uz brokastīm, tad ir tā saldā miega sajūta, ka aizmigšu un mazliet pagulēšu, bet ir jāceļas, jo atvaļinājuma dienas ātri paskrien.
Neapšaubāmi atvaļinājums šķiet sabojāts, taču izskatās, ka manī jau gadiem pa dienu ieslēdzas tā saucamais "autopilots" un man nav slikts garastāvoklis. Bet naktī es esmu spiesta skaitīt līdz simtam un atpakaļ...... Retu reizi palīdz mīksti un kvalitatīvi ausu aizbāžņi, tad var mazliet nosnausties.
Citiem, kam ir tāpat, kā man ar gulēšanu svešā vietā un traucē viss- iesaku ausu aizbāžņus, kas domāti gulēšanai.
p.s. šonakt jau gulēju savās mājās- gultiņa vislabākā, sedziņa vissiltākā, spilventiņš visērtākais un miedziņš vissaldākais.
Gaidīšu padomus. Varbūt forumieši ieteiks efektīvu domu graudu man.
Lai visiem jauka diena.
10-06-2023 11:18 AM – rediģēja 10-06-2023 11:19 AM
Labdien!
Diemžēl universālas receptes šādiem miega traucējumiem nav, atliek vērsties pie speciālista un meklēt šīs ilgstošās kaites cēloņus/ierosinātājus. Tā varētu būt zemapziņā nosēdusies trauksme, kuras pamatā ir bailes. Es cik sevi atceros, neesmu izjutis izgulēšanās sajūtu, kā ir tad, kad mans organisms būtu atpūties no miega.
10-06-2023 11:52 AM
Paldies, ka izlasīji manu postu un devi padomu.
Mana neizgulēšanās ir svešā vietā. Tas parasti notiek tad, kad atrodos ceļojumā. Nu nevaru es aizmigt viesnīcas gultā....nu nevaru...Varbūt tāpēc, ka tajā gultā ir gadiem gulējuši citi cilvēki un to enerģijas ir kopā sajaukušās. Es domāju, ka neviens speciālists nevarēs palīdzēt, jo ar šo problēmu visdrīzāk jāstrādā man pašai. Es esmu jūtīgs cilvēks, varbūt tāpēc tā. Taču mans vīrs guļ, kā zīdainis, tam nekas nav.
p.s. dažus gadus atpakaļ, mēs ar draudzeni devāmies ceļojumā uz Tunisiju un naktī abas redzējām vienu un to pašu sapni. Tā ir mistika. Citādi to nosaukt nevar.
21-06-2023 08:20 PM
Novēlu Jums atrast risinājumu šai problēmai. Man personīgi miegs ceļojumos ir tik pat salds un dziļš kā mājās. Lielākās problēmas gan ir nolikt laicīgi telefonu nost
22-06-2023 08:00 PM
Liels paldies par laba vēlējumiem.
Ceļojuma laikā mans telefons atpūšas viesnīcas numuriņa seifā.