#OpiniaWramachKonkursu Samsung Galaxy S22 Ultra. To topowe kolejne topowe urządzenie od Samsunga. Nie zawodzi w niczym ! Przy nim inne urządzenia są " prochem i niczem" ! Design urządzenia jest niczym najładniejsza modelka na wybiegu. Zwraca uwagę wszystkich swoim niepowtarzalnym wyglądem oraz estetyką. Szkło z tyłu obudowy zapewnia elegancję i klasę. Co do ekranu jest to potwór. 120 Hz w połączeniu z wysoką rozdzielczością WQHD+ daje mi super doznania i mogę dostrzec każdy szczegół . Dodatkowo 1750 nitów umożliwia mi przeglądanie ekranu w najsłoneczniejsze dni bez jakiegokolwiek wysiłku ! Aparat czyli to co dla fotografa najważniejsze ! Aparat w tym modelu to jest crème de la crème, best of the best. Naprawdę jestem pod wrażeniem jak szczegółowe i czyste są wykonywane fotografie. 108 Mpx wraz z funkcją detail enhancer pozwoliło mi na obróbkę zdjęć, ich kadrowanie i przycinanie a jak wiemy wiąże się to często z utratą jakości ALE NIE TYM RAZEM ! 3x, 10x przybliżenie jest o tyle super, że mogę fotografować różne oddalone obiekty w nienagannej jakości a co najważniejsze można też zapolować z takim zoomem na zwierzęta. Tak poza tym przybliżenie powyżej 10x zachowuje bardzo dobrą szczegółowość 100x przybliżenie też się przydaje kiedy chcę coś podglądnąć. Więc to taki teleskop kieszonkowy. Wydajność Nie ma co tu dużo mówić, wszystko działa super tak jak powinno. Używam ciężkich aplikacji typu lightroom, photoshop i inne. Wszystko działa płynnie. Do baterii w telefonie nie mam zastrzeżeń, na włączonym ekranie osiągam ok 8 godzin a to jest bardzo dobry wynik porównując do konkurencji. ( Wynik osiągnięty przy rozdzielczości WQHD+ i 120 Hz jednocześnie. Jest to już mój kolejny model z serii Galaxy S. Nie zawiódł mnie ani trochę i spełnia moje oczekiwania jak każdy z moich poprzednich galaxy s. W99
Aby dodać komentarz, musisz się zarejestrować. Jeśli jesteś już zarejestrowany, zaloguj się. Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, zarejestruj się i zaloguj.