Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S22

Galaxy S22

Members_AxCycdc
First Poster

Moje dotychczasowe doświadczenie z tym smartfonem jest zaskakująco dobre:) Bo wiadomo, że reklama reklamą, ale nie zawsze to się przekłada. W tym wypadku myślę, że wybór to strzał w 10! Z takich rzeczy, które były dla mnie istotne i w których na prawdę nie zawodzi: robi naprawdę obłędne zdjęcia, super przekazuje każdy szczegół. Teleporada z dermatologiem w końcu zaczęła mieć jakiś sens, bo widać każdą krostę i nawet pory :face-with-tears-of-joy: Nagrywanie filmów też wychodzi bardzo profesjonalnie, telefon eliminuje wszelkie drgania, więc nie potrzebujesz nawet uchwytu do nagrywania. Przy połączeniach eliminuje wszelkie postronne szumy, więc bez problemu można się dogadać nawet w hałaśliwym otoczeniu. Jest na dwie karty sim i jest mega wygodny w obsłudze na dwie karty. Również dużym plusem dla mnie, może dla kogoś błahostka, ale dobrze mu idzie rozpoznawanie twarzy, bo mój poprzedni telefon miał z tym problem i to było bardzo wkurzające. Design telefonu też uważam za plus, bo poprzednie zaokrąglane brzegi samsungów były zgrabne, ale mało funkcjonalne. Przy intensywnym używaniu telefonu bateria wytrzymuje dzień, co dla mnie jest spoko wynikiem, plus, że telefon bardzo szybko się ładuje. Głównym minusem, jest oczywiście cena, której obecnie nie jestem w stanie ocenić, bo u mnie zazwyczaj uwarunkowanie "czy warto" zależy od tego jak długo posłuży. Przy obecnej cenie mam nadzieję korzystać z 3-4 lata min. Man nadzieję, że się uda :smiling-face: Ale ogólnie to jeżeli ktoś lubi dobre zdjęcia, to zdecydowanie warto kupić ten telefon niż inny telefon+aparat :smiling-face: #OpiniaWramachKonkursu

shpylka