Galaxy S22 Ultra
#OpiniaWramachKonkursu
Gdy tylko w sieci zaczęły się pojawiać pierwsze informacje i przecieki o nowym Ultra, wiedziałam, że muszę go mieć - tak mi po prostu podpowiedziało serce. Telefon posiada wszystko, co telefon posiadać powinien, a nawet więcej. Z racji wykonywanego zawodu przez moje ręce przewija się bardzo wiele różnych smartfonów, dzięki czemu wiem, czego szukam w tego rodzaju sprzęcie - niezawodności, wydajności, dobrego aparatu, wykonania na najwyższym poziomie i "tego czegoś". Przy czym to ostatnie jest paradoksalnie najtrudniejsze do znalezienia. W dużej mierze za wybór Samsunga odpowiada rewelacyjna nakładka One UI - według mnie najlepsza i najbardziej funkcjonalna nakładka na Androida, która sprawia, że korzystanie z urządzenia jest czystą przyjemnością. Wszystko jest płynne, przejrzyste i bogate w szeroki zestaw narzędzi. Na uwagę zasługuje Samsung DeX - w banalny sposób możemy korzystać ze swojego smartfona jak z pełnoprawnego komputera na dużym monitorze czy telewizorze. Przy czym komputer ten mieści się w kieszeni i potrafi jeszcze dzwonić, robić rewelacyjne zdjęcia i wiele innych. Zwykły laptop wymięka. W S22 Ultra urzekł mnie również rysik - jestem zadeklarowaną fanką pisma odręcznego, a od teraz mogę to robić również w smartfonie! Zamienić notatnik, pióro i laptopa na jeden przedmiot, czyli smartfon? Z S22 Ultra jest to jak najbardziej możliwe!
No i ten kolor - tak, jest obłędny.
swormed
Aby dodać komentarz, musisz się zarejestrować. Jeśli jesteś już zarejestrowany, zaloguj się. Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, zarejestruj się i zaloguj.