Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zmena ikony

(Téma vytvořeno: 14-08-2023 03:12 PM)
382 Zobrazení
stanko0710
Pioneer
Možnosti
  • Mám TV Samsung QN85BA 55 a neviem na ňom zmeniť obrázok účtu Samsung aj keď dám upraviť profil nič nepomáha 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Priamo cez TV to nie je možné. Prihlásený profil v TV si preberie profilový obrázok z fotky nastavenej k Vášmu Samsung Account.

Túto fotografiu si môžete zmeniť v Nastaveniach Vášho telefónu, prípadne na tomto odkaze:

https://v3.account.samsung.com/dashboard

Potom sa už len stačí v TV odhlásiť a nanovo prihlásiť, a už by sa Vami zvolený obrázok mal ukazovať aj v TV (práve overené na mojej TV) 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ospravedlňujem sa, že až teraz, ale k  možnosti overiť Váš dotaz som sa dostal až včera večer. Keďže hlasové ovládanie TV som nemal nastavené, prešiel som všetkými krokmi nastavenia (vybral možnosť spustenie asistenta cez tlačidlo na DO), vybral jazyk English (UK) a hneď pri prvom stlačení tlačidla "mikrofónu" na DO stačilo povedať "Open YouTube", pričom TV okamžite preplo na YouTube.

Nepredpokladám, že by ste TV nemal pripojenú k internetu, alebo by ste v nej nemal vstavané YouTube, však? Skúsil by som ešte raz prejsť nastaveniami hlasového ovládania, pričom následne skúste použiť vyššie uvedenú frázu pre otvorenie aplikáce

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
11 Odpovědi
Kusi_sk
Pioneer
Možnosti
Skus restartovat smart hub. Je to v nastaveniach (teraz presne nepozriem kde, kedze nie som doma)
0 Like
stanko0710
Pioneer
Možnosti
Pri tejto telke je nový solárny ovládač bez toho farebného tlačítka Smart hub
0 Like
Kusi_sk
Pioneer
Možnosti
Tu istu mam aj ja. Smart hub sa restartuje niekde v nastaveniach a tusim podpolozka aktualizacia. Ale doma budem az vecer, tak to presne budem vediet az potom povedat.
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Priamo cez TV to nie je možné. Prihlásený profil v TV si preberie profilový obrázok z fotky nastavenej k Vášmu Samsung Account.

Túto fotografiu si môžete zmeniť v Nastaveniach Vášho telefónu, prípadne na tomto odkaze:

https://v3.account.samsung.com/dashboard

Potom sa už len stačí v TV odhlásiť a nanovo prihlásiť, a už by sa Vami zvolený obrázok mal ukazovať aj v TV (práve overené na mojej TV) 😉

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak mate solarny ovladač podobny tomuto,smart hub je ikonka domceka😉🖐.Screenshot_20230814_162506_Chrome.jpg
0 Like
stanko0710
Pioneer
Možnosti
Pomohlo ďakujem
0 Like
stanko0710
Pioneer
Možnosti
Ešte jedna otázka ako cez hlasové vyhľadávanie spustiť YouTube aplikáciu stále vypíše hlášku there aren't any YouTube services available
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ospravedlňujem sa, že až teraz, ale k  možnosti overiť Váš dotaz som sa dostal až včera večer. Keďže hlasové ovládanie TV som nemal nastavené, prešiel som všetkými krokmi nastavenia (vybral možnosť spustenie asistenta cez tlačidlo na DO), vybral jazyk English (UK) a hneď pri prvom stlačení tlačidla "mikrofónu" na DO stačilo povedať "Open YouTube", pričom TV okamžite preplo na YouTube.

Nepredpokladám, že by ste TV nemal pripojenú k internetu, alebo by ste v nej nemal vstavané YouTube, však? Skúsil by som ešte raz prejsť nastaveniami hlasového ovládania, pričom následne skúste použiť vyššie uvedenú frázu pre otvorenie aplikáce

0 Like
stanko0710
Pioneer
Možnosti
Áno pomohlo prepnutie jazyka English (US) na jazyk English (UK) a otvorí sa aplikácia YouTube