Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zdroj

(Téma vytvořeno: 04-03-2019 06:42 PM)
1637 Zobrazení
Koderluk
Apprentice
Možnosti

Zdravím nevite nekdo jak nastavit aby se mi po zapnutí tv zapnula o2tv a ne bezne pozemni vysilani ? Nemam antenu tudiz ani zadne programy naladeny ale stale mi to tam naskakuje a po kazdem zapnutí musim prepnout zdroj na o2. Dika za rady 

6 Odpovědi
nediskutuj
Navigator
Možnosti

Měla by naskaskovat poslední spuštěná aplikace. Ale musel bys nejspíš naladit...Zkus napojit koax, naladit a pak ten koax klidně vytáhní, jestli to pomůže.

0 Like
nediskutuj
Navigator
Možnosti

Ještě jsem si všiml, že máš nový QLED. Musíš mít ještě zaplou tuhle funkci, v defaultu je nejspíš vypnutá.

Nastavení > obecné > inteligentní funkce > automaticky spustit poslední aplikaci

0 Like
Koderluk
Apprentice
Možnosti

Ok diky kouknu na to

0 Like
Koderluk
Apprentice
Možnosti
Tak jsem to vyzkousel a stejne nic porad mi naskakuje dvb 😒
nediskutuj
Navigator
Možnosti

Jsem to pro jistotu vyzkoušel o víkendu u známého a opravdu mu funguje zapnutí na poslední aplikaci, a to nemá naladěno dvb také. Bude nejšpíš chyba někde jinde. Nezkoušíš náhodou TV zapínat programem nahoru/dolů? Takhle to totiž nefunguje a přepíná se na dvb. Musí se zapínat klasicky tlačitkém na vypnutí/zapnutí.

Aktualizace je nejnovější? Potom tedy nezbývá než udělat tovární reset TV. Přihlásit se do Samsung účtu znovu, prostě všechno odznova.

PavelM
Apprentice
Možnosti

Máte připojen STB od O2 a chcete, aby telka po zapnutí automaticky nastartovala STB. To určitě umí, ujistěte se zda máte HDMI kabel v TV zastrčen v HDMI označeném jako ARC, který umí komunikovat (zapínat/vypínat) s připojeným zařízením.

Následně ještě pro jistotu lze projít ZDROJ - UNIVERZÁLNÍ DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ a tento průvodce nastavit na TELEFONICA. 

Dejte vědět zda pomohlo:) 

0 Like