Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

záruční doba na náhradní díly

(Téma vytvořeno: 04-08-2021 11:39 AM)
386 Zobrazení
Ottasan
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,mám v pozáručním servisu svoji Qled TV a bohužel se bude měnit celý LED panel cena 14 tis. Dle vyjádření servisu je záruka na díl pouze 6 měs. a na práci 3 měsíce. Je to v pořádku? Televize vydržela 4 roky nerad bych řešil za 8 měsíců stejnou závadu. Díky info 

6 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

informaci overuji. Prosim o trpelivost.

Muzete mi sdelit kde jste opravu poptaval? Jestli to byl autorizovany servis nebo ne?

SobicekCze

0 Like
Vasek
Apprentice
Možnosti
Tak to je teda maso nevím kolik Vas stála ale já dal 50 tisíc a jestli po 4 letech tv odejde tak už se Samsungem končím a co se týče opravy tak to je pěkný hnus pokud je pravda co Vám sdělili dát 14000 za opravu a záruka 6 měsíců tak to je paradní zlodějna.Vašek
0 Like
Ottasan
Apprentice
Možnosti

Dobrý večer, stála 35 tis. dle servisu jde o spotřební zboží čili dle servisu se může vysypat kdykoli znovu. Dan

Ottasan
Apprentice
Možnosti

Servis objednán přes Samsung.cz kontaktoval nás INTERSERVIS z Liberce, který si za zálohu 1.400 Kč přijel TV vyzvednout. 1) nevím proč Liberec my jsme Praha západ 2) přijetí opravy 26.7. předpokládáné datum opravy 20.8. Dnes zavoláno, že je nutné vyměnit LCD panel za 14 tis. záruka na panel 6 měs. což je na udělení velkého bručouna 😞 Předchozí Philips TV již slouží u nás a naní u tchyně již 12 let bez jediného problému. Neměl jsem měnit vítezný tým?

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Nejsem si jist, zdali je 6 mesicu zarucni lhuta spravna. Uz jsem to vcera poptal u kolegu v samsungu. Vzhledem k tomu, ze jste to poptal skrze autorizovany servis. Muzete mi prosim do zpravy zaslat nejaky identifikator vasi opravy? Nejake cislo zakazky atd...Abychom pripadne mohli pracovat s necim presnejsim? Urcite dam vedet jak se veci maji.

Vznikla situace nas samozrejme mrzi. Bohuzel pokazit se muze vse a jiste neni nicim zamerem, aby se tak stalo schvalne.

Osobne mohu rict, ze mame v rodine zkusenost s konkurencni Philips , nejnovejsi rady. A jedna 3x reklamovana s vadnym panelem... Druha 2x s vadnym podsvicenim a chrasticim zvukem.

Osobne mam doma ted druhym rokem Samsung a nemohu si vynachvalit. Intuitivni a svizne prostredi. Kvalita panelu o generaci jinde.

Ono to opravdu neni o znacce. Spis o stesti na dobry kousek.

Verim, ze vas po oprave TV odmeni dalsim nekolikaletym bezproblemovym chodem.

SobicekCze

0 Like
Ottasan
Apprentice
Možnosti

Zdravím hodím to sem jde o servisní list č. ISL3044108.

Upřímně 4 roky bez ,,nehody" je pro mě za 35 tis. málo. Každopádně člověk učiní rozhodnutí, že další TV bude v jiné cenové relaci s podobnou výbavou i kdyby to měl být no name. Bohužel již neplatí, že za kvalitu se platí a to platí napříč segmenty a výrobky. 

0 Like