Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Youtube app probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-03-2022 04:14 PM)
978 Megtekintések
Chris2009
Journeyman
Beállítások

hello,

tv-m / samsung 6 series 49 youtube app-ja nem tud lejátszani sok zenei videó-t, folyamatosan betöltésben van, de megnyitni nem tudja őket.

Szoftvere frissítve van.

Mi lehet a probléma és a megoldás?

Köszönöm

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kapcsolatfelvétel a YouTube támogatásával.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

10 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Egy alkalmazás újratelepítést érdemes csinálni.
0 tetszik
Chris2009
Journeyman
Beállítások

már sokszor újratelepítettem, a probléma ugyanúgy fennáll

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A Smart Hub, illetve a készülék gyári visszaállítása után sem hárul el a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Chris2009
Journeyman
Beállítások

ezt még nem mertem megpróbálni, de most gyorsan nekiugrottam...

sajnos nem oldódott meg a probléma

pedig én is azt találtam utánaböngészve, hogy smart hub probléma lehet és a reset segíthet

most még állítgatom a tv-t, utána még ránézek...

köszönöm

esetleg más ötlet?

Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kapcsolatfelvétel a YouTube támogatásával.

Chris2009
Journeyman
Beállítások

köszönöm

írtam youtube community-be, várom a választ

Dauson
Explorer
Beállítások

Az úgynevezett topic alapú zenei videókkal van probléma.

Sok helyen jeleztem már mind a Google-nek, mind a Samsungnak és az elérhető összes fórumon, de mindenki a másikra mutogat. Ide linkelem érdekességképp  a legutóbbi jelentésem amit a Google-nek tettem. Megtalálható benne az összes link, ahol ez a probléma jelentésre került.

https://issuetracker.google.com/issues/244960364

Drága Samsung!

A probléma valódi, legyetek kedvesek bárhol, de reagálni a bő másfél éve fennálló problémára, mert rettentő idegesítő a nem működés. Gyakorlatilag arról beszélünk, hogy pár éves Samsung TV készülékeken, nem lehet a világ legnagyobb videómegosztóján, - a YouTube-on, zenét lejátszani.  Ez így méltatlan két ekkora globalizált céghez. És igen, nem segít semmilyen gyári állapotba helyezés. Itt informatikai problémáról van szó. Vagy a TIzen rendszer, vagy a Google, de nagyon és nagyot hibázik!

Választ várunk!

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Továbbítottam a megfelelő helyre a visszajelzésedet, azonban a Samsung nem tud semmi olyanról jelenleg, ami az általad leírt problémát okozná. Továbbra is azt ajánlják, hogy az alkalmazás fejlesztőjével vedd fel a kapcsolatot.

0 tetszik
Dauson
Explorer
Beállítások

Köszönöm a választ!

Végre kaptunk felhasználók egy értelmes választ a megoldásra ❤️. Akkor gyorsan fel is hívom a Google fejlesztői csapatát, hogy holnap nézzenek rá a problémára. "...alkalmazás fejlesztőjével vedd fel a kapcsolatot". Tényleg nem érzitek cikinek, hogy ezt a választ adtátok a Google-el szemben? Azzal kezdtem az utóbbi hozzászólásom, hogy végtelen fórumon, hivatalos formában lett jelentve, közvetlen a Google-nek. Egy átlag felhasználónak nincs kapcsolata egy ekkora vállalattal érdemben. Ilyen esetben a márkát lehet az üggyel felkeresni. Tehát: legyen kedves a Samsung Magyarország lépni az ügyben.

2 opció adott: erre már nem fog válasz érkezni, vagy nem fog tenni semmit a forum kezelője.

Okozzatok kellemes csalódást!

0 tetszik