Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vada obrazu - pruh na obrazovce

(Téma vytvořeno: 24-07-2023 08:18 AM)
1455 Zobrazení
vitbel
First Poster
Možnosti

Tak vážení, máme už druhou televizi od Samsungu. Opět pár měsíců po uplynutí záruky stejná věc. Vada podsvícení - tedy tmavý pruh. Když nám to udělala první televize, řekl jsem si že jsme měli smůlu ... hledal jsem řešení na netu ... volal do servisu, vzdáleně jsme se připojovali s centrálou ... výsledek: oprava nákladná - koupit novou televizi. A tak se stalo a ejhle ... stejná píseň. Opět pruh na televizi ... prý se to stává občas - no já říkám že to náhoda není ... navíc, nic vypálené nemáme, protože třeba týden hraje normálně a pak zase na týden naskočí pruh. Tvrdím že je to záměr a Samsung to dělá schválně!!!! Nikdy si od Samsungu NIC nekoupím a to vřele doporučuju VŠEM !!!!!!!!! TYP TELEVIZE UEE55NU7172

0 Like
1 Odpovědět
tsevca
Navigator
Možnosti
Trochu přehnaně agresivní, ne? Protože se to stává jen u Samsungu, že něco přestane fungovat po konci záruky? Já jsem měla televizi LG. Měsíc po konci záruky přestal fungovat obraz. Naprosto černá obrazovka, ale podle zvuku jinak běžela. Oprava v ceně nové televize. Naštěstí mám v rámci pojištění domácnosti prodlouženou záruku všech spotřebičů, takže to šlo na účet pojišťovny.

Prostě je to něco, co se vám stane. A je úplně jedno, jakou značku koupíte. Myslím, že zas není třeba se vztekat a obviňovat jednu firmu. Jak už napovídá název spotřební zboží, nevyrábí se k používání navěky, jen prostě 2 roky jdou opravy na vrub prodejce.
0 Like