o 01-01-2020 05:48 PM
Dobry den, nemohli byste mi prosim poradit. Když jdu v tv do menu, tak mi nejde pohybovat v menu, pouze na první řádek a tam nabídku rozkliknout. První den to šlo, druhý již ne. K internetu se mi to připojilo přes mobil, aplikací smartthings
Ovladač jinak funguje, programy mění, stejně jako na internetu
Např. Nastavení- obrázek- režim obrazu s tím mohu pracovat, ale na nastavení obrazu se ***** nedostanu.
To samé např. Když chci změnit poradi programů.
Přijde mi jako kdybych tam měla nějaký zámek.
Chtěla jsem tv uvest do továrního nastavení, ale bohužel jsem nikde nenašla jak to udělat. Vytáhnout že zásuvky nepomohlo.
Moc dekuji
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 18-01-2020 09:55 PM
@Vancurice děkujeme Vám za zprávu a doufáme, že už Vám TV bude dělat jen radost
o 01-01-2020 08:46 PM
Hezký den @Vancurice
Chování ovladače, které popisujete je velice zvláštní. Vyzkoušel bych ještě např. vyndat z ovladače baterie, nějakou dobu jej nechat bez baterií, a pak opět ověřit funkčnost/nefunkčnost ovladače. Návod na obnovení TV do továrního nastavení přikládám ZDE.
Dejte prosím vědět jak řešení problému pokračuje. Děkuji
o 01-01-2020 08:55 PM
Baterky jsem už vyndavat zkoušela, i vyndat z elektřiny. Nechám to tedy přes noc.
Koukala jsem teď na ten návod, problém je v tom, že já se tam nedostanu, dostanu se zase jenom na ten první řádek, nejde mi se přesunout na další
o 01-01-2020 08:58 PM
A nefunguje to ani přes SmartThings aplikaci v mobilu. První den vše fungovalo, prostě mi přijde jako kdyby tam bylo něco zablokované
01-01-2020 09:07 PM - upraveno 01-01-2020 09:07 PM
@Vancurice nevím zda by to fungovalo, ale nešlo by k TV připojit myš do USB nebo přes Bluetooth ? Pokud by se podařilo, ještě bych před restartem do Továrního nastavení vyzkoušel restartovat Smart Hub dle NÁVODU.
o 01-01-2020 09:19 PM
Tak myš to přes usb nenašlo, což je asi taky divný. Předpokládám, že by ji to našlo automaticky
A není náhodou nějaká kombinace tlačítek, která to mohla zablokovat?
Mám tu jak chytrý ovladač, tak ten klasický. S tv fungují oba.
o 01-01-2020 10:29 PM
Pokud to nejde ani s jedním dálkovým ovládáním, tak to bude SW problém. Upřímně už mě nenapadá v čem je zakopaný pes, a jak by se dalo udělat to tovární nastavení. Poprosím o prověření @vvllaaddaa
o 01-01-2020 10:33 PM
Nejde, nejde ani přes tu aplikaci se tam dostat. Ale jak rikam, první den to šlo...
Moc děkuji za pomoc
02-01-2020 09:58 AM - upraveno 02-01-2020 01:48 PM
Zdravím Community,
@Vancurice v tomto případě vám pomůže reset přes vzdálenou správu, pokud by se vám podařilo vyvolat žádost na vzdálenou správu. Při zapnuté tv dlouze 10s stlačíte tlačítko s domečkem- vyskočí tabulka na odsouhlasení podmínek.
Dáte souhlasím, zavřete, poté vyskočí PIN - zavolejte na Qled linku 800 24 24 77, kde to s vámi vyřeší.
Hezký den.
o 02-01-2020 05:02 PM
Hezký večer, bohužel to mi také nejde. Už jsem volala na samsung technickou podporu, pošlou mi technika.
Moc děkuji za rady