dátum: 02-11-2019 03:45 PM
Üdv segitséget kérnék a UE50RU7102KXXH tipusu tv nek a szerviz menü helyes gyári beállitására mert sajnos bele lett piszkálva és azóta nem olyan szép a kép rajta uhd-s filmnél meg élvezhetettlen a film.
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 19-11-2019 04:45 PM
Szia,
Ha még nem jelezted az ügyfélszolgálat részére, akkor szerintem is keresd fel őket. Kérhetsz időpontot rácsatlakozásra is, így lehet könnyebben beazonosítható lesz, hogy mi okozza az említett besötétülést.
dátum: 02-11-2019 07:26 PM
Szia!
Kérlek az alábbival próbálkozz kezdésnek:
Várom visszajelzésed a fejleményekről! 🙂
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 02-11-2019 08:09 PM
Köszi a választ! Meg csináltam a vissza állitást de az usb-n le játszott FHD vagy a UHD -filmek tobábbra is be sötétülnek.
dátum: 04-11-2019 04:58 PM
Ez esetben kérlek fordulj a terméktámogatáshoz.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 19-11-2019 04:45 PM
Szia,
Ha még nem jelezted az ügyfélszolgálat részére, akkor szerintem is keresd fel őket. Kérhetsz időpontot rácsatlakozásra is, így lehet könnyebben beazonosítható lesz, hogy mi okozza az említett besötétülést.