Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

UE50RU7102KXXH Szerviz menü gyári alap beéllitás

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-11-2019 03:45 PM)
1995 Megtekintések
wolfg2
Apprentice
Beállítások

Üdv segitséget kérnék a UE50RU7102KXXH tipusu tv nek a szerviz menü helyes gyári beállitására mert sajnos bele lett piszkálva és azóta nem olyan szép a kép rajta  uhd-s filmnél meg élvezhetettlen a film.

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
BeataV
Voyager
Beállítások

Szia,

Ha még nem jelezted az ügyfélszolgálat részére, akkor szerintem is keresd fel őket. Kérhetsz időpontot rácsatlakozásra is, így lehet könnyebben beazonosítható lesz, hogy mi okozza az említett besötétülést.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

4 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Kérlek az alábbival próbálkozz kezdésnek:20191102_192416.jpg

Várom visszajelzésed a fejleményekről! 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
wolfg2
Apprentice
Beállítások

Köszi a választ! Meg csináltam a vissza állitást de az usb-n le játszott FHD  vagy a UHD -filmek tobábbra is be sötétülnek.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ez esetben kérlek fordulj a terméktámogatáshoz.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Megoldás
BeataV
Voyager
Beállítások

Szia,

Ha még nem jelezted az ügyfélszolgálat részére, akkor szerintem is keresd fel őket. Kérhetsz időpontot rácsatlakozásra is, így lehet könnyebben beazonosítható lesz, hogy mi okozza az említett besötétülést.