dátum: 01-02-2021 12:34 PM
Sziasztok!
Vettem a Voadfonenál egy UE43TU7102 TV, de sajnos, nem látja Magyarország és UPC alatt a digitális csatornákat. Csak analóg csatornákat ismert fel kábelen, míg egy másik Samsung TV-m lát 18x db digitális csatornát. A legfrissebb 1420 szoftver van már rajta. Próbáltam Egyéb országra állítani, de úgy is csak kb 10 db digitális csatornát ismert fel. CI kártyával használnám, de előtte meg kellene találnia a csatornákat. Mi lehet a megoldás? Köszönöm! Gergő
dátum: 01-02-2021 04:49 PM
Szia!
Amennyiben a készülék szoftvere naprakész és gyári visszaállítás után sem javul a helyzet, érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a Samsung-al és a Vodafone-al.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 01-02-2021 07:22 PM
dátum: 02-02-2021 08:20 AM
Szia,
Én is javasolnám hogy keresd fel a szolgáltatót.
Esetleg érdemes lehet megnézni az elérhető csatornákon, hogy a mekkora a jelerősség.
Hátha ott látszik valami.
dátum: 02-02-2021 08:26 AM
Sziasztok! Mindenkinek köszi! Első körben kiderítem, hogy tutira van-e a készülékben DVB-C tuner. Ha nincs, akkor küldöm vissza a Vodafonenak. Ha van, akkor még csekkolom a Samsunggal, hogy távolról rá tudnak-e nézni. Ha ez is OK, akkor jöhet a Vodafone technikusa, mert akkor náluk van a gubanc.