o 18-12-2019 12:19 PM
Ahoj, rád bych Vás požádal o pomoc s aplikacemi ve starším TV, tuším r. 2011. ( UE40D5520RW )
Některé aplikace se mi vůbec nezobrazí ( TV je nenabídne ) např. Netflix, SledovaniTV, i přes to, že na podpoře mi bylo sděleno, že tento TV Netlix umí..
Dále Aplikace VOYO, FilmBox, Evropa2, v TV jsou vidět, ale při spuštění se zaseknou a nefungují ( nabíhací kolečko stále dokola, tmavá obrazovka, apod.. )
Ostatní triviální aplikace např. Snake, Pexeso, atd běží, ale tyto mě neuspokojují..:-)
Co jsem zkoušel:
TV vytažen ze zásuvky na 1 hodinu, komplet tovární nastavení, nejnovější aktualizace TV a smart HUB, změna DNS na 8844.
Máte někdo prosím zkušenosti? Za každou radu budu rád. Děkuji
o 18-12-2019 03:27 PM
Dobrý den @Jackal11
Obávám se, že vzhledem ke stáří Vaší TV tyto aplikace fungovat nebudou. Vidím, že poslední SW updaty ze strany Samsungu vyšly v roce 2015, máte tuto aktualizaci nainstalovánu ? Problémem bude, že vývojáři aplikací již své aplikace neaktualizovaly, a proto nepůjdou pravděpodobně na TV spustit. Zkuste TV aktualizovat na poslední na poslední verzi SW a pak v Galaxy Store zkontrolujte data posledních aktualizací pro uvedené aplikace. Děkuji
o 20-12-2019 09:33 AM
Zdravím Community,
@Jackal11 ověřovala jsem pro vás informaci ohledně funkčnosti Netflixu - má fungovat na vaší tv.
Je potřeba udělat update na poslední verzi FW 1027.0. + provést reset Smart Hub.
Pokud vám tv nenabídne poslední verzi FW, je nutné updatovat přes USB disk.
Hezký den.
o 05-05-2020 01:50 PM
Zdravím... Ja mam TV Samsung UE32H5570SSXXH a po aktualizácii ale čo to bolo mi prestalo ísť smart hub netfilks ani you tube stále vypisuje ze sa to aktualizuje a nič... Už to trvá pár týždňov... Vyberal som zo zástrčky dával fabrike nastavenia menil som dns na 8888 alebo 8844 a stále nič... Brat mal ten istý problém na TV hiundai a poslali mu starý softvér ktorý natiahol do TV pomocou USB a mu to ide... Dá sa to aj tu a kde by som zohnal ten starý software... Viete mi poradiť alebo co mam ešte skúsiť.. Ďakujem