Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

TV UE70RU7092 nespokojnost s kvalitou obrazu 4K.

(Téma vytvořeno: 20-10-2020 10:31 PM)
744 Zobrazení
radox1
Student
Možnosti

Pri prepnuti na mod rozsirenie vstupneho signalu mam obraz v rozliseni 4k mierne rozmazany oproti 1080p,ktory je pekne ostry.vyskusane viacero hdmi kablov 2.0 aj 2.1,navyse pri diagnostike signalu mi tv napise ze sa vyskytol problem s kablom hdmi.......cakal som brilantny obraz zo zdroja netflix,dokonca ho pustam z nvidia shield pro,ktory dokaze netflix pustat ultra 4k na rozdiel z cinskych boxov..z youtubu obraz parada.stream cinema z kodi to iste ako netflix.popripade ak je problem v kable aky?som z toho pekne vytoceny,dik za radu.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
radox1
Student
Možnosti

nie je,1080p je ostrejsi,navyse pri vypnutom mode nezobrazuje HDR10.netflix som nejako neporovnaval,nakolko v telke mi zobrazuje skoro vsetko iba hdr.ale aj netflix je ostrejsi pri 1080p.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
2 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @radox1 

Pokud tento mód vypnete, tak je obraz lepší ? Pokud pustíte 4k Netflix ve vestavěné aplikaci TV tak je kvalita obrazu jaká ?

fajnsnek2
Řešení
radox1
Student
Možnosti

nie je,1080p je ostrejsi,navyse pri vypnutom mode nezobrazuje HDR10.netflix som nejako neporovnaval,nakolko v telke mi zobrazuje skoro vsetko iba hdr.ale aj netflix je ostrejsi pri 1080p.

0 Like