11-01-2025 11:19 PM
Man ir 2020.gada TV modelis U43TU7072UXXH komplektā ar universālo Samsung TV pulti, uz kuras ir ātrās palaišanas pogas priekš Netflix, Amazon Prime Video un Rakuten.Tv.
Vai ir iespējams pārprogrammēt šīs pogas citām aplikācijām, jo nevienu no iepriekšminētajām aplikācijām nelietoju un nedomāju lietot, bet ikdienā izmantoju citas aplikācijas?
Paša televizora uzstādijumos neko tādu neatrodu, bet esmu lasījis internetā, ka tas ir iespējams ar kādu aplikāciju palīdzību no mobilā telefona vai datora.
Paldies!
Atrisināts! Doties uz risinājumu
13-01-2025 10:51 AM
Sveiciens, @Vilnis_27!
Paldies par ziņu! Diemžēl Samsung TV pultis nav iespējams pārprogrammēt vai deaktivizēt atsevišķas pogas.
Tomēr, ja Tev ir saglabājusies vecāka Samsung tālvadības pults, to vari mēģināt savienot ar savu TV, jo vecākām pultīm nav ātrās palaišanas pogu.
Ar sveicieniem,
Samsung Community komanda 🤝
13-01-2025 10:51 AM
Sveiciens, @Vilnis_27!
Paldies par ziņu! Diemžēl Samsung TV pultis nav iespējams pārprogrammēt vai deaktivizēt atsevišķas pogas.
Tomēr, ja Tev ir saglabājusies vecāka Samsung tālvadības pults, to vari mēģināt savienot ar savu TV, jo vecākām pultīm nav ātrās palaišanas pogu.
Ar sveicieniem,
Samsung Community komanda 🤝
13-01-2025 01:24 PM
Es tik ļoti saprotu @Vilnis_27 , jo būtu forši, ja šīs ātrās palaišanas pogas varētu pārprogrammēt uz tieši man aktuālākām aplikācijām
14-01-2025 10:14 AM
Labrīt, @Madara_C !
Paldies par atbildi!
Man tās pogas netraucē, bet būtu bijis labi, ja viņām varētu atrast pielietojumu.
-V-