19-12-2019 07:12 PM – szerkesztés: 19-12-2019 07:13 PM
Helló,
akadt egy problémám a TV-vel vásárlás után már másnap.
Nem tudom visszaállítani gyári beállításokra a TV-t mert nem tudok rámenni az Igen-re.
Lásd videó: https://youtu.be/zCpNVKkt7U0
Equalizernél sem tudok jobbra haladni a többi fel-le állítható csúszkán ott sem érzékeli a job-bal gombokat.
A gombok mennek hisz a menüben tudok vele haladni. Telefonról Smart Things-ből sem működik.
Mint ha nem szeretné az előugró ablakokat a menüben. Valami szoftverfrissítés lehetne erre a szörnyű hibára.
Próbáltam kihúzni a TV-t 10 percre de nem segített. Minden kábelt kihúztam úgy sem, sőt netről is leválasztottam de semmi. A menü azon része nem jól működik. Az elején első nap még ment!
Valaki tudna segíteni?
dátum: 20-12-2019 07:50 PM
Szia,
Próbáld meg esetleg áramtalanítani rövid időre. Ha ez egy kisebb szoftveres gubanc akkor megoldhatja. Szoftver frissítés is lehetséges USB-ről, a hivatalos oldalról töltheted le a megfelelő verzió, ahoz viszont kellene egy teljes modellkód.
Üdv.,
dátum: 30-04-2020 05:07 PM
Nekem ugyanilyen problémám van. Nem tudok navigálni a beállítások menüben se távirányítóról se telefonról. Letöltöttem a frissítő fájlt a hivatalos oldalról, de hogyan tudom ezt a frissítést elvégezni a tv-n? Addig jutottam, hogy bedugtam a pendrive-ot, amin a fájl van, de a pendrive-ra kattintva a tv nem látja a fájlt.
dátum: 30-04-2020 05:27 PM
Hellóó,
A következőt kell csinálni:
dátum: 30-04-2020 05:39 PM
Szia!
Ilyen távirányítóm van. Se Info, se Menu, se Settings, se Tools gombom nincs. Nagyon szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni, de eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt, mivel egyáltalán nem tudok navigálni a beállítások között.
Esetleg ezekkel a gombokkal tudsz valami trükköt?