Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

TV 7092 Menüben irányítási hiba - Gyári visszaállítást se tudom végrehajtani

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-12-2019 07:12 PM)
947 Megtekintések
rolandi350
Journeyman
Beállítások

Helló,

akadt egy problémám a TV-vel vásárlás után már másnap.

Nem tudom visszaállítani gyári beállításokra a TV-t mert nem tudok rámenni az Igen-re.

Lásd videó: https://youtu.be/zCpNVKkt7U0

Equalizernél sem tudok jobbra haladni a többi fel-le állítható csúszkán ott sem érzékeli a job-bal gombokat.

A gombok mennek hisz a menüben tudok vele haladni. Telefonról Smart Things-ből sem működik.

Mint ha nem szeretné az előugró ablakokat a menüben. Valami szoftverfrissítés lehetne erre a szörnyű hibára.

Próbáltam kihúzni a TV-t 10 percre de nem segített. Minden kábelt kihúztam úgy sem, sőt netről is leválasztottam de semmi. A menü azon része nem jól működik. Az elején első nap még ment!

Valaki tudna segíteni?

0 tetszik
4 Válaszok
MonikaSz
Explorer
Beállítások

Szia,

Próbáld meg esetleg áramtalanítani rövid időre. Ha ez egy kisebb szoftveres gubanc akkor megoldhatja. Szoftver frissítés is lehetséges USB-ről, a hivatalos oldalról töltheted le a megfelelő verzió, ahoz viszont kellene egy teljes modellkód.

Üdv.,

0 tetszik
Narcysz
First Poster
Beállítások

Nekem ugyanilyen problémám van. Nem tudok navigálni a beállítások menüben se távirányítóról se telefonról. Letöltöttem a frissítő fájlt a hivatalos oldalról, de hogyan tudom ezt a frissítést elvégezni a tv-n? Addig jutottam, hogy bedugtam a pendrive-ot, amin a fájl van, de a pendrive-ra kattintva a tv nem látja a fájlt.

0 tetszik
rolandi350
Journeyman
Beállítások

Hellóó,

A következőt kell csinálni:

• Kapcsold ki a TV-t
  • Nyomd meg egymás után a következő gombokat:
  • Info, Menu, Mute, Power (ha nincs Menu gomb a távirányítón, akkor Settings, vagy Tools kell helyette)
  • Ott valami hard reset vagy factory resetet keress, vissza áll gyári állapotra a szofver és már fog működni, nálam megoldotta.
0 tetszik
Narcysz
First Poster
Beállítások

Szia!

Ilyen távirányítóm van. Se Info, se Menu, se Settings, se Tools gombom nincs. Nagyon szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni, de eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt, mivel egyáltalán nem tudok navigálni a beállítások között.

Esetleg ezekkel a gombokkal tudsz valami trükköt?

smartremote.png

0 tetszik