Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Telekom TV GO TVapplikáció

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-05-2023 07:28 AM)
5027 Megtekintések
Farkas Annamária
First Poster
Beállítások

Üdvözlet!

Nemrég vásároltunk egy Samsung UE65AU7022KXXH UHD LED TV-t. Már minden olyan beállítást sikerült kezelni melyet korábban használtunk. Netflix, Youtube, HBO ...

Az applikáció listában csak a Szlovák Telekom TV GO szolgáltatásához tartozó applikációt találtuk meg, mely sajnos a magyar előfizetéssel használhatatlan. 

Van remény a magyar előfizetők részére az applikáció elérésére Samsung TV-n keresztül? 

Köszönöm!

5 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Én is T-s vagyok és a TV Go-t én sem tudok telepíteni. Ezt a Telekom tudja neked megmondani, hogy az appot lefejleszti-e a magyar felhasználók számára a Samsung tv-re, ez a Telekomon múlik. 😕 A TV Go a Telekom által adott boxon elérhető.
0 tetszik
Gadam97
Voyager
Beállítások
Szia! Én már egyszer kérdeztem tőlük akkor még azt mondták hogy nincs tervben a Tv applikációs fejlesztés. Mert írtam nekik hogy jó lenne pl még Tv;Konzolon applikáció azért
0 tetszik
ZsoltF
First Poster
Beállítások

Szia! 

Mint ítra, a szlovák verzió elérhető a rendszerben. Tehát az applikáció már ki van találva. A magyarországi előfizetők részére nem elérhető sajnos Samsung tv-n keresztül. 

Emellett androidos app. létezik, tv-re, telefonra, kutyafülére... De az android alapú tv boxra minek töltsem le az applikációt mikor alapból kezeli a tv funkciót.

Itt a plusz eszköz vásárlási és üzemeltetési költsége elfelejthető lenne, amennyiben ezt az applikációt elérhetővé tennék.

Üdv.

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A Samsung tv-k Tizen rendszert használnak, nem Androidosak. Az egy dolog, hogy Szlovákiában a szlovákiai Telekom elérhetővé tette Samsung tv-re a Telekom TV Go appot, az megint másik dolog, hogy a magyarországi elérhetőség, amely továbbra is a Magyar Telekomon múlik.
0 tetszik
banyartibi
First Poster
Beállítások
Nincs TV Go saját boxra sem, IPTV szolgáltatás fut rajtuk, nincs is magyar Android TV alkalmazás jelenleg.. Engem is zavar, mert max 3 boxot adnak...
0 tetszik