dátum: 15-12-2018 10:30 PM
A tv tipusa UE46D6570WSXHH vers.03. Emlékeim szerint a 2016-os youtube támogatás megszünése óta nem használható az internet. A szolgáltató UPC, Ipv4 protokoll van beállítva. DNS-t UPC adja, 213.46.246.53 .
Internet kapcsolat van , google kereső működik, megtalálja az oldalakat, de ha specifikusan rákattintok egy oldalra azt nem tölti be, hanem "szerver nem található" üzenet jelenik meg. Minden oldalnál!
firmware-t frissítettem 001018-ról 001028-ra, smart hub-ot reseteltem, dns-t átállítottam 8.8.8.8 ill. 8.8.4.4 -re, próbáltam kábeles csatlakozást is, de nem hozott eredményt. Egy másik ,nem samsung tipusú tévém, ugyanezen a hálózaton, kifogástalanul működik!
dátum: 17-12-2018 02:48 PM
Szia!
Iyen esetben javasolt megnyitni a Webböngészőt, majd a Beállítások-Általános-Alapért. visszaállítása útvonalon a böngésző visszaállítását elvégezni.
Amennyiben ezt követően is tapasztalható a jelenség, szükséges az Exit gomb hosszan tartó lenyomásával egy teljes gyári visszaállítást elindítani.
Üdv!
dátum: 18-12-2018 01:43 PM
TiborL!
Köszi a választ. Elfelejtettem írni, hogy ezek is megvoltak. Még annyi adalék, hogy nálam az ékezetes betűk miatt a kezdetektől Észtország volt beállítva, így működött éveken át. Megpróbáltam átállítani Mo.ra -semmi , UK semmi , csak annyi változás, hogy UK-n alapból nem a Google, hanem a Yahoo jött be, de ugyanazt az üzenetet írta ki.
Úgy látom külföldi fórumokon is rengetegen jelezték a hibát, és nem találtak -én legalább is nem olvastam-megoldást.
Üdv.
dátum: 06-10-2020 06:37 PM
Udv!
Bar nem friss a poszt, de ugyanezzel a problemaval kuzdok esmar tul vagyok a fenn megnevezett ket megoldasi lehetosegen is... erdeklodnek, hogy lett vegul megoldas a helyzetre vagy a tv kuka?
Elore is koszonom:
V