Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

SmartView a Apple TV Samsung UE50RU7172

(Téma vytvořeno: 24-09-2019 06:55 PM)
921 Zobrazení
holmmi
Apprentice
Možnosti

Zdravím nevíte někdo zdali tato tv nepodporuje funkci SmartView ? Aplikace mi TV připojenou ve stejné síti nechce najít. Přitom druhou TV co mam od samsungu bez problému. A ještě mám jeden dotaz ohledně apple tv, když si přes mobil zapnu film tak se cca po 10s vypne (ten film) . Nevíte někdo v čem by mohla být chyba ? Předem díky

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud vím, tak ve Win10 šlo po kliknutí pravým tlačítkem na multimediální soubor Odesílat do zařízení (TV) bez nutnosti dalšího SW. Smart view už je starší aplikace a co jsem četl, tak už u modelů 2018 nefungovala korektně. Ostatně ani na Google play již není uvedena podpora pro ,modely novější nejnovější než 2017..

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás !

Pokud se nepletu, tak nové modely by měly být připojitelné přes aplikaci Smart Thing. Zkuste najít TV přes tuto aplikaci v telefonu. S Apple TV bohužel neporadím.

fajnsnek2
0 Like
holmmi
Apprentice
Možnosti

Jenomže když chci pustit film z PC tak v aplikaci Smart View se mi ta tv vubec neukaze 😕

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud vím, tak ve Win10 šlo po kliknutí pravým tlačítkem na multimediální soubor Odesílat do zařízení (TV) bez nutnosti dalšího SW. Smart view už je starší aplikace a co jsem četl, tak už u modelů 2018 nefungovala korektně. Ostatně ani na Google play již není uvedena podpora pro ,modely novější nejnovější než 2017..

fajnsnek2
holmmi
Apprentice
Možnosti

Aha.. tak tam bude zakopanej pes 😅 diky👍