Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart tv alkalmazások probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-03-2019 05:31 PM)
12310 Megtekintések
PJani91
First Poster
Beállítások

Üdv!

Érdeklődnék az mitől van, hogy a készülékemen ami egy 43nu7402 nem működnek az alkalmazások. Net van az internetböngésző működik. Youtube, hbogo es egyebek nem indulnak. Halozati problemat ir ki... frissitve van 1202 a legujabb firmware.

Elore is koszonom a valaszokat.

0 tetszik
8 Válaszok
TündeF
Explorer
Beállítások
Helló!

Lehet, hogy egy Smart Hub visszaállítás segítene. Érdemes lenne kipróbálni. A menüben a Terméktámogatás-Smart Hub visszaállítást követve éred el, ha kérne kódot a 0000-t kell bevezetni, ha nem változtattad meg.

Ha nem oldaná meg, jelezd az ügyfélszolgálaton: http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html

Üdv,
Tünde
Gonosztörpe
First Poster
Beállítások
sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy smart tv-n pendriverol fényképeket nézegetek,és egy idő után mintha lefagyna a tv.Pontosabban nem bírok léptetni a képeknél,csak a betöltés ikon forog egyfolytában.De volt amikor memo kártyánál is így jártam.Valaki tudna segíteni,a tv UE40KU6000WXXH. köszönöm előre is.
pele83
First Poster
Beállítások

Szia nekem dettó ugyanez csak nekem forog a betöltés és megáll lefagy.Próbáltam mas pendrivot is azzal is. Január elején kezdte. Majd visszaállítottam a tvt gyári beállításra és  jó lett egy darabig. Tegnap viszont megint ugyanez a hiba. Formáztam már  a pedrivot is mégsem jó. Most megint állítsam vissza tvt gyárira? Folyton ez lesz ezután? Mi lehet a baj? 

0 tetszik
BZs
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Nálam is hasonló a gond, pendrive-t, hdd-t látja, tudja az üres és foglalt méretet, de fájl listázásnál csak egy fehér lefagyott képernyő, csak a visszalépés hosszan nyomására lép ki belőle. Samsung alkalmazásbolt szintén ugyanez, a gyorselérésű alkalmazásokat meg lehet nyitni, de az alkalmazásbolt lefagyott képernyővel fogad.

Itteni, ehhez hasonló topicban olvastam, hogy ebben az esetben állítsuk vissza a gyári alaphelyzetet, de ez úgy tűnik senkinek sem segített.

...de miközben e sorokat írom nem voltam rest és én is próbálkozom, úgy tűnik megvan a megoldás, legalábbis nálam, remélem másnál is ez oldja meg, mert egyszerű és nem kell újrakonfigolni a beállításokat:

Kapcsold ki a t-v-t, majd áramtalanítsd a készüléket, kb. 10 percre - nem tudom a pontos időintervallumot, én ennyit vártam míg visszaadtam neki az áramot. Ezek után megszűnt a probléma, van usb eszköz tallózás és samsung alkalmazás bolt is.

Sz_L
First Poster
Beállítások

Nálam is probléma az internetböngészés a TV-n. UE32C6510UW TV-m csatlakozik az internetre, a routeren  világít a lámpája, az előtte nézett adást behozza a bal felső sarokban, de azonkívül, hogy kiírja hogy itt az internet nem vezérelhető.

A legfrissebb frissítő állományt letöltöttem PEN  drive-ra, de még nem töltöttem rá. Úgy néz ki, hogy auto módban csatlakozott a routerhez (eredetileg UPC, de most már Vodafone roter).

Kérem a segítségüket, mert szeretnék számítógép nélkül is böngészni az interneten.

0 tetszik
roothgas
Apprentice
Beállítások

adott egy 55tu7172 smart tv
sem a tap on screen, sem a telefon tükrözés nem működik.
beállítások jók, alkalmazás telepítve, látja a tvt, minden jónak tűnik, a tvn mégsincs kép a telefonról.

oké, akkor a böngészőjében elnavigálunk a megfelelő weboldalra. közben néha megáll az egér, nem mozdul, lassú. idegesítő...
végre sikerül behozni a kellő oldalt, belépünk, elindítjuk a lejátszást, egyszer csak fekete képernyő, a tv keresi a hdmi 1 forrást.  MIÉRT????  persze hogy nincs bekapcsolva. nem is onnan akarunk képet.

internet 1Gbites, tökéletesen megy. utp kábellel van kötve, nem wifin.

itt egy szép nagy tv, nem is olcsó és a fele funkció nem megy.

0 tetszik
Male5
First Poster
Beállítások
Üdv!
Egy olyan problémám lenne,hogy van egy 2013ban vásárolt Samsung Smart tévénk és a disney+ appot nem tudom letölteni!
Azt szeretnénk megkérdezni hogy lehet letölteni vagy beállitani?
Előre is köszönöm a segítséget!
0 tetszik
belső ellenőr
First Poster
Beállítások

Hello

2016 utáni tv szükséges hozzá, enélkül csak külső eszköz közbeiktatásával tudod megoldani.

0 tetszik