dátum: 13-09-2019 10:50 AM
Tisztelt Samsung!
Olyan problémával szembesültem egy már régebbi (kb. 3 éves) Smart Tv távirányító esetében, hogy elkezdett folyamatosan jelet küldeni a Tv-nek. Konkrétan olyan, mintha beragadt volna a "0"-ás gomb. Nem történt semmi a vezérlővel, így nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a dolgot. Szétszedtem megnézni, hogy háta valamit látok rajta, de semmel semmit sem észleltem. Találkoztak már hasonló esettel?
Előre is köszönöm a válaszukat!
dátum: 14-09-2019 09:41 PM
Életemben nem szedtem még szét távirányítót, de kisebb utánanézés után az alábbi 2 cikk nagyjából összefoglalja, mire kell figyelni:
A fentebb említett útmutatók/segédletek nem a gyártó által kiadott dokumentációk részét képzik, ezért se Én, sem a Samsung nem vállal felelősséget az esetleges károk esetén.
Emellett a Samsung bármelyik márkaszervizét tudom még figyelmedbe ajánlani.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 16-12-2019 08:44 PM
Szintén ez a problémám mostanában... Folyamatosan adja a jelet a távirányító, pl. hangerő fel semmi nem történik majd egy két másodperc mulva felszalad a hangerő majdnem max ra... Már szereztem másik távirányítót is egy darabig rendben volt vele d most megint elkezdte ...Áramtalanítottam a tv t távirányító reset,most működik ...kiváncsi vagyok meddig ..