dátum: 06-12-2019 09:56 PM
Hetek óta a smart hub frissítése folyamatban van üzenet jelenik meg a SAM UE40H6400AWXXH televíziómon.
Próbáltam az itt talált javaslatok közül a UPC szolgáltatóval beszélni, de IPv4 protokoll van, ez nem lehet hiba.
Továbbá a Smart Hub gyári visszaállítását is elvégeztem, de ez sem hozott változást.
Tudna valaki légyszíves segíteni.
Köszönöm
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 09-12-2019 07:17 PM
Szia,
Közben megnéztem én is az elérhető szoftvert az oldalon, a legújabb frissítés 2900.0, ezt november 29-én töltötték fel, így lehet, hogy nem ez a verzió van a készülékeden jelenleg (ha nem ajánlotta fel korábban a frissítést). Érdemes lenne ezt ellenőrizni és szükség esetén pendrive-ra letölthető a frissítő fájl erről a linkről: https://www.samsung.com/hu/support/model/UE40H6400AWXXH/
Szükséges majd kicsomagolni a tömörített fájlt, és csak az Image mappát helyezd át egy üres Fat32-re formázott pendrive-ra. Amint csatlakoztatod az USB-t, a menüben a Terméktámogatás - Szoftverfrissítés-USB-ről menüpontokon belül manuálisan elindíthatod a frissítést.
Persze szükséges ellenőrizni első körben azt is, amit RozvM említ, ha ezek megvannak és továbbra is ugyanaz a hibaüzenet jelenik meg, akkor jelezd, kérlek. Ha van aktív internakapcsolat a készüléken, akkor távolból rácsatlakozhatnak a tévére, így akár mélyebb visszaállítást is tudnak majd végezni.
Üdv.
dátum: 22-12-2019 08:38 PM
Szia!
Mégis működött, csak annyi volt a probléma, hogy elsőre nem volt teljesen üres a pendrive.
Nagyon szépen köszööm a segítségedet a szuper megoldással.
Szép ünnepeket!
Üdv.
dátum: 07-12-2019 09:22 AM
Kezdésnek kérlek ellenőrizd a televízió operációs rendszerének naprakész állapotát.
Amennyiben ezek után sem javul a helyzet, kérlek próbálkozz a következővel:
A felhasználási feltételek, illetve a licenszerződések legyenek "elfogadott" állapotban. Ennek a Smart Hub➡Feltételek és Adatvédelem menüben tudsz utánanézni.
Várom visszajelzésedet! 🙂
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 09-12-2019 07:17 PM
Szia,
Közben megnéztem én is az elérhető szoftvert az oldalon, a legújabb frissítés 2900.0, ezt november 29-én töltötték fel, így lehet, hogy nem ez a verzió van a készülékeden jelenleg (ha nem ajánlotta fel korábban a frissítést). Érdemes lenne ezt ellenőrizni és szükség esetén pendrive-ra letölthető a frissítő fájl erről a linkről: https://www.samsung.com/hu/support/model/UE40H6400AWXXH/
Szükséges majd kicsomagolni a tömörített fájlt, és csak az Image mappát helyezd át egy üres Fat32-re formázott pendrive-ra. Amint csatlakoztatod az USB-t, a menüben a Terméktámogatás - Szoftverfrissítés-USB-ről menüpontokon belül manuálisan elindíthatod a frissítést.
Persze szükséges ellenőrizni első körben azt is, amit RozvM említ, ha ezek megvannak és továbbra is ugyanaz a hibaüzenet jelenik meg, akkor jelezd, kérlek. Ha van aktív internakapcsolat a készüléken, akkor távolból rácsatlakozhatnak a tévére, így akár mélyebb visszaállítást is tudnak majd végezni.
Üdv.
dátum: 22-12-2019 07:57 PM
Szia RoyvM,
Először is nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod, nem volt időm egyáltalán TVüvel foglalkozni, de ma igen.
Az operációs rendszer ellenőrzése alatt nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de a lent javasolt SmartHub - Feltételek és Adatvédelem menüt megnéztm, és ahol találtam bármit, ott kipipáltam (de ez csak egy hely volt).
Sajnos a problémám nem oldódott meg. A Smarthub továbbra sem elérhető, továbbra is frissités alatt hibaüzenetet ad.
Köszönöm szépen.
Üdv.
dátum: 22-12-2019 08:06 PM
Szia,
Köszönöm szépen a válaszod.
A file-t letöltöttem, kicsomagoltam, pendrive-ra tettem a lwnti javaslatod alapján.
Sajnos azonban a szoftver frissités opció csak addig él és elérhető aktív gombként, amíg csatlakoztatom a pendrive-ot a TV-hez, ekkor inaktívvá válik ás elszürkül.
Ha pendrive nélkül próbálok frissíteni, akkor néha aktív a gomb, de nem csinál semmit, néha nem aktív, de még nem jöttem rá, hogy vajon mitől függ.
Van még bármi ötletetek, hogy mit kéne megpróbálnom?
Köszönöm szépen.
Üdv.
dátum: 22-12-2019 08:38 PM
Szia!
Mégis működött, csak annyi volt a probléma, hogy elsőre nem volt teljesen üres a pendrive.
Nagyon szépen köszööm a segítségedet a szuper megoldással.
Szép ünnepeket!
Üdv.
dátum: 08-02-2020 10:31 PM
Szia. Megcsináltam azokat a dolgokat amiket írtál de nem akar működni. Mi lehet még az oka?
dátum: 08-02-2020 10:41 PM
Szia. Még csináltam ezeket a lépéseket de semmi. Tudnál nekem segíteni hogy hogyan tovább?
dátum: 10-02-2020 08:15 AM
dátum: 10-02-2020 09:41 PM
Szia. Samsung UE40H6400AWXXH típusú televízió van. A legújabb frissítés van rajta 2900ás verzió. A jelenség az hogy a smarthub nem tudom használni. Mindíg azt írja ki hogy a frisítés telepítése folyamatban van. Meg csináltam az előző lépéseket de sajnos semmi. Mit lehetne tenni még? Válaszodat előre is köszönöm szépen.