dátum: 08-09-2021 01:45 PM
Tisztelt Hölgyek és Urak!
A napokban vásárolt SAMSUNG UE 43 TU7022KXXH Crystal UHD 4K Smart TV készülékemmel képtelen vagyok csatlakozni a T-com által ugyancsak újonnan bekötött internet hálózathoz. A régi televíziómmal - egy BLAUPUNKT TV-vel - e téren semmi gond nem volt, egyből tudtam csatlakoztatni, Youtube, Netflix stb. simán működött. Az új televízióm felismeri a hálózatot, de amikor begépelem a wi-fi jelszót, majd' egy percig keres, de végül nem csatlakozik. Azt írja ki, hogy az automatikus hálózathoz kapcsolódás sikertelen. Ugyanígy nem jártam sikerrel a SmartThings App használatával. Ajánlja, hogy próbáljam meg kézzel vezérelni a hálózathoz kapcsolódást, de IP címet, Mac címet, Átjáró címet és más, számomra ismeretlen adatokat kér.
Lehet, hogy e téren hibás készüléket vásároltam?
dátum: 08-09-2021 06:08 PM
Szia!
Az alábbiakon lenne érdemes végigmenni (minden lépés után érdemes megnézni, hogy változott-e a helyzet):
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 10-09-2021 08:30 AM
dátum: 11-09-2021 06:47 AM
Szia, nekem is ugyanaz a probléma ugyanezzel a típusú készülékkel. Egyszerűen nem tudok csatlakozni semmilyen hálózatra.
update azt mondja nincs semmi frissíteni valója.
néha bejön a net de csak órákig tartó próbálkozás után. Ez az utóbbi 3 napban sem javult.
megjegyzem hogy én szerdán kaptam a készüléket. Azóta semmi javulás. Ha nagy nehezen bejön a néz nézhetek rajta valamit.
a bejegyzésed olvasva már úgy gondolom hogy a készülék a hibás.
kérlek válaszolj, ha neked sikerült valahogy beállítani, és hogy. Köszönöm.
dátum: 13-09-2021 11:58 AM
Szia! Sajnos nem segítettek az általad javasoltak sem. Az érthetetlen számomra az, hogy a mobilnetemre gond nélkül csatlakozik a tv készülék, minden app elérhető és hibátlanul működik. A Telekom a NET300/75 internet csomagot kötötte be a lakásba a Telekom TV Szuper Családi HD díjcsomaggal. Mivel egy bérházról van szó, más szolgáltatóval nem tudok szerződni, így valószínűleg a TV-t kell cserélnem...
dátum: 13-09-2021 12:00 PM
Szia! Sajnos nem jártam eredménnyel, így kénytelen vagyok a TV-t visszavinni és egy másikat vásárolni helyette.
dátum: 19-08-2022 09:00 AM
Szia!
Valószínűleg már késő, de nálam a titkosítást kellett átállítani WPA2/3-ról WPA2-re és elkezdett működni. A tünetek teljesen ugyanezek voltak, új telekom homebox stb.
dátum: 01-12-2022 11:25 AM
dátum: 01-12-2022 11:25 AM