Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Sikertelen hálózati kapcsolat létesítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-09-2021 01:45 PM)
1251 Megtekintések
Members_FCMGSwL
First Poster
Beállítások

Tisztelt Hölgyek és Urak!

A napokban vásárolt SAMSUNG UE 43 TU7022KXXH Crystal UHD 4K Smart TV készülékemmel képtelen vagyok csatlakozni a T-com által ugyancsak újonnan bekötött internet hálózathoz. A régi televíziómmal - egy BLAUPUNKT TV-vel - e téren semmi gond nem volt, egyből tudtam csatlakoztatni, Youtube, Netflix stb. simán működött. Az új televízióm felismeri a hálózatot, de amikor begépelem a wi-fi jelszót, majd' egy percig keres, de végül nem csatlakozik. Azt írja ki, hogy az automatikus hálózathoz kapcsolódás sikertelen. Ugyanígy nem jártam sikerrel a SmartThings App használatával. Ajánlja, hogy próbáljam meg kézzel vezérelni a hálózathoz kapcsolódást, de IP címet, Mac címet, Átjáró címet és más, számomra ismeretlen adatokat kér.

Lehet, hogy e téren hibás készüléket vásároltam?     

0 tetszik
8 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az alábbiakon lenne érdemes végigmenni (minden lépés után érdemes megnézni, hogy változott-e a helyzet):

1. A televízió operációs rendszerének frissítése, amennyiben lehetséges. (Beállítások➡Terméktámogatás➡Szoftverfrissítés)
    Alternatívaként lehet offline szoftverfrissítést is alkalmazni.
  2. Hálózati beállítások visszaállítása. (Beállítások➡Általános➡Hálózat➡Hálózat visszaállítása)
  3. Smart Hub visszaállítása. (Beállítások➡Terméktámogatás➡Eszközápolás➡Öndiagnosztika➡
    Smart Hub visszaállítása)
  4. A TV készülék gyári visszaállítása. (Beállítások➡Általános➡Visszaállítás)

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Members_FCMGSwL 

Szia,

Sikerült @RozvM által leírt lépéseket megcsinálni? 

Beáta2
First Poster
Beállítások

Szia, nekem is ugyanaz a probléma ugyanezzel a típusú készülékkel. Egyszerűen nem tudok csatlakozni semmilyen hálózatra. 
update azt mondja nincs semmi frissíteni valója. 
néha bejön a net de csak órákig tartó próbálkozás után. Ez az utóbbi 3 napban sem javult. 
megjegyzem hogy én szerdán kaptam a készüléket. Azóta semmi javulás. Ha nagy nehezen bejön a néz nézhetek rajta valamit. 
a bejegyzésed olvasva már úgy gondolom hogy a készülék a hibás. 
kérlek válaszolj, ha neked sikerült valahogy beállítani, és hogy. Köszönöm. 

0 tetszik
Members_FCMGSwL
First Poster
Beállítások

Szia! Sajnos nem segítettek az általad javasoltak sem. Az érthetetlen számomra az, hogy a mobilnetemre gond nélkül csatlakozik a tv készülék, minden app elérhető és hibátlanul működik. A Telekom a NET300/75 internet csomagot kötötte be a lakásba a Telekom TV Szuper Családi HD díjcsomaggal. Mivel egy bérházról van szó, más szolgáltatóval nem tudok szerződni, így valószínűleg a TV-t kell cserélnem... 

0 tetszik
Members_FCMGSwL
First Poster
Beállítások

Szia! Sajnos nem jártam eredménnyel, így kénytelen vagyok a TV-t visszavinni és egy másikat vásárolni helyette.

0 tetszik
hkrisztian96
First Poster
Beállítások

Szia!

Valószínűleg már késő, de nálam a titkosítást kellett átállítani WPA2/3-ról WPA2-re és elkezdett működni. A tünetek teljesen ugyanezek voltak, új telekom homebox stb.

noel75
First Poster
Beállítások
Ycc360
0 tetszik
noel75
First Poster
Beállítások
Ez se jo
0 tetszik