Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sdílení obrazovky

(Téma vytvořeno: 05-04-2023 12:21 PM)
1054 Zobrazení
Igor glenda
Apprentice
Možnosti

Ahoj, jakým způsobem sdílet obrazovku (prohlížení fotek) mezi telefonem Samsung galaxy A13 a TV Samsung QE43Q60B?

Nedaří se mi na to přijít. Funkci smart view v telefonu po stažení horní lišty nevidím a jiné způsoby sdílení mi také nefungují

10 Odpovědi
BorekBa
Pioneer
Možnosti
Čau, zkusil si v horní liště přejet až na konec tam kliknout na + a podivat sr jestli neni tam? Otázka je, jestli to A13 podporuje, já mám A51 a funkci smart view tam mám.
0 Like
BorekBa
Pioneer
Možnosti
Kdyžtak se ještě zkus podívat do nastavení > přip. zařízení > a tam by mělo být smart view.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Igor glenda
nevím jak na Vašem modelu, ale já sdílím obrazovku přes aplikaci SmartThings. Musíte mít TV propojenou s touto aplikací a jednoduše sdílíte.
V jiném případě můžete vyzkoušet některou z aplikací z Google play.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.screenmirrorapp

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mglobal.screen.mirroring

0 Like
danasv
First Poster
Možnosti
Dobrý den, nejde vysypat koš cloudu a tím pádem je zahlceny tlf co s tím?
Děkuji
0 Like
Igor glenda
Apprentice
Možnosti

není. je tam jen quick share a sdílení na blízko... ale to není ono....

0 Like
Igor glenda
Apprentice
Možnosti

tam je jen quick share, smart things a android auto.

pres smart things mi to také nejde, quick share nevím co je.... ale sdílení obrazovky asi ne?

0 Like
Igor glenda
Apprentice
Možnosti

pres smartthings mi to nejde, zkoušel jsem to pres tap view, ale tam kde by mělo podle tutoriálů být ho nemám? 6e by to moje verze telefonu neuměla?

Jako jestli to nepůjde, asi si k TV koupím základní chromecast od googlu, mám ho na staré TV na chatě a s ním to chodí dobře.... Jen jsem myslel že nová TV a nový telefon od samsungu si budou rozumět a nebude potřeba dokupovat "mezikus"....  Dáky za odkazy, zkusím ty appky, protože co jsem zatím našel sám tam mi moc nevyhovovalo. 

_Screenshot_20230405_145206_SmartThings.jpg

0 Like
Emmet_B
Pioneer
Možnosti

Zrcadlení má běžet skrz WiFi direct, z telefonu přímo do TV. Nízké řady telefonů, nejen Samsung, neumějí zrcadlit, takže pokud není Smart view v nastavení, tak ani žádná aplikace to nezařídí.

0 Like
Igor glenda
Apprentice
Možnosti

Díky. Tak problém bude spíše s televizí. Buď to neumí televize, nebo to neumím někde zapnout. 

Ta druhá apka v telefonu funguje, ale jen u staré TV s google chromcast. Tu Samsung TV aplikace nenajde. Ale podle tutorialu v té appce bych měl v TV někde povolit "miracast display" a to nevím kde (pokud to na te TV lze) To by mohl být ten problém?

0 Like