Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung UN65TU8000FXZC (Tizen) // sledovani.tv , nordVPN

(Téma vytvořeno: 06-10-2022 10:36 PM)
225 Zobrazení
michaelaDR
Apprentice
Možnosti

Zdravím všechny a poprosím o radu.
TV koupena někdy na jaře 2021.

Nyní jsem chtěla nainstalovat sledovani.tv, ale samozřejmě mi appstore tuhle aplikaci neukáže. Vyvojáři sledovani.tv samozřejmě tvrdí, že pro aplikace pro Tizen je. Mám se obrátit na Samsung. Samsung je klasika. Vše možné vyzkoušeno inkl. reset a pořád nic.
Nemá někdo nějakou opravdu vyzkoušenou radu ?

To samé s nordVPN. Na všechny systémy existuje, jen mně se ve store nic neukáže. 

A nechci věřit tomu, že místo kde se právě nachazím (Kanada) má na tyto appky vliv, protože mi třeba funguji na mobilu, tabletu a Macu.

Díky

0 Like
3 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, @michaelaDR, ahoj.

Mohu potvrdit, že právě místo, kde se vaše TV nachází (přesněji, kde se připojuje k internetu) je skutečně tou příčinou. Drtivá většina českých aplikací (včetně sledování TV) má nastavené regiony, ve kterých lze stáhnout. Regiony si u aplikací nastavují poskytovatelé sami, není to záležitost Samsung jako výrobce TV.

Možnost řešení je prostřednictvím SVPN, nebo, přiznám se, že nemám úplně potvrzeno, ale možnost změnit region by měla mít zákaznická linka přes vzdálenou správu. Pro bližší informace v tomto směru prosím kontaktujte přímo zákaznickou linku na čísle 800 726 786.

Hezký den, vvllaaddaa.

0 Like
michaelaDR
Apprentice
Možnosti

Dekuji moc za odpoved.
Jak je ale mozne, ze muzu mit sledovanitv na kanadskem mobilu?

Jinak pouzivame nordvpn, ale i tahle aplikace mi nejde stahnout. Mozna je to ale tim, ze jsem technicky negramotna, co se takovych veci tyce.

0 Like
Emmet_B
Pioneer
Možnosti

Nevěříte? Věřte! 🙂

U telefonu a tabletu, na rozdíl od TV, se tak nějak předpokládá, že budou cestovat se svým majitelem. Možná proto poskytovatelé aplikací neřeší dostupnost mimo českých luhů a hájů.

Používáte nějaké místní kanadské aplikace? Protože po přepnutí na českou lokalitu zmizí.

0 Like