08-07-2021 07:37 PM – szerkesztés: 08-07-2021 08:16 PM
Szép napot kívánok!Lejárt a garancia és természetesen most romlik el a tv,mi lehet a baja?Esetleg valakinek volt már hasonló hibajelensége?Előre is köszönöm a válaszokat! (videó mellékelve )
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 09-07-2021 10:38 AM
Amennyiben az eddig felsorolt tanácsok ellenére is folytatódik a hibajelenség, ajánlott lenne felvenni a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 08-07-2021 08:20 PM
Szia!
Áramtalanítás után (hálózati áramforrásról való lecsatlakoztatás, majd 1 óra állás) is ugyanezt tapasztalod?
Illetve naprakész a készülék szoftvere, valamint gyári visszaállítás után sem hárul el a probléma?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 08-07-2021 08:23 PM
Factory Reset volt már,most áramtalanítottam,frissités nincs hozzá 😞
dátum: 08-07-2021 08:29 PM
Az érdekes az volt hogy,amikor ez jelentkezett utánna abba hagyta.Elkezdtem nézni egy filmet és ujra kezdte,szóval nem folyamatosan csinálja,de ha elkezdi akkor elég intenzív!
dátum: 09-07-2021 07:50 AM
Szia,
Pórbáltad esetleg másik HDMI kábellel?
dátum: 09-07-2021 09:19 AM
Dobnék is egy hátast, ha a UI szellemképe megjavulna a bemeneti jelforrástól. 😃
dátum: 09-07-2021 10:31 AM
A kép hdmi nélkül készült addigra már mindent kihúztam!Kaptam 1 olyan infót hogy melegszik, szedjem le a hátulját 🙂 volt már pár tvm de ilyet még nem tapasztaltam🙂2 éves tv....
dátum: 09-07-2021 10:38 AM
Amennyiben az eddig felsorolt tanácsok ellenére is folytatódik a hibajelenség, ajánlott lenne felvenni a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel:
https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/