Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung UE50NU7402 Képhiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-07-2021 07:37 PM)
799 Megtekintések
thewitt
First Poster
Beállítások

Szép napot kívánok!Lejárt a garancia és természetesen most romlik el a tv,mi lehet a baja?Esetleg valakinek volt már hasonló hibajelensége?Előre is köszönöm a válaszokat! (videó mellékelve )IMG_20210708_200636.jpgIMG_20210708_200644.jpg

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Amennyiben az eddig felsorolt tanácsok ellenére is folytatódik a hibajelenség, ajánlott lenne felvenni a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel:

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

7 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Áramtalanítás után (hálózati áramforrásról való lecsatlakoztatás, majd 1 óra állás) is ugyanezt tapasztalod?
Illetve naprakész a készülék szoftvere, valamint gyári visszaállítás után sem hárul el a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
thewitt
First Poster
Beállítások

Factory Reset volt már,most áramtalanítottam,frissités nincs hozzá 😞

0 tetszik
thewitt
First Poster
Beállítások

Az érdekes az volt hogy,amikor ez jelentkezett utánna abba hagyta.Elkezdtem nézni egy filmet és ujra kezdte,szóval nem folyamatosan csinálja,de ha elkezdi akkor elég intenzív!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Pórbáltad esetleg másik HDMI kábellel?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Dobnék is egy hátast, ha a UI szellemképe megjavulna a bemeneti jelforrástól. 😃

thewitt
First Poster
Beállítások

A kép hdmi nélkül készült addigra már mindent kihúztam!Kaptam 1 olyan infót hogy melegszik, szedjem le a hátulját 🙂 volt már pár tvm de ilyet még nem tapasztaltam🙂2 éves tv.... 

0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Amennyiben az eddig felsorolt tanácsok ellenére is folytatódik a hibajelenség, ajánlott lenne felvenni a kapcsolatot valamelyik márkaszervizzel:

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/