Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

SAMSUNG UE 55 RU7022KXXH pendrive probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 04-08-2020 04:43 PM)
373 Megtekintések
lipi96
First Poster
Beállítások

Üdv.SAMSUNG UE 55 RU7022KXXH  típusú készülékemen pendrive-ról szoktam filmet nézni és bizonyos időközönként lecsatlakozik,mintha lehúznám a készülékről.A TV a falon van,így USB hosszabbítóval van összekötve.A hosszabbítót már átdugtam a TV másik portjába,cseréltem pendrive-ot is,de a hiba még mindig megvan.Ilyen apróságért nem szeretném garanciára visszaküldeni,de nagyon zavaró probléma.A szoftvert a TV automatikusan frissíti.Volt már ehhez hasonló probléma?Mitévő legyek?

0 tetszik
2 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben hosszabbító nélkül is jelentkezik a probléma, illetve a pendrive FAT vagy NTFS fájlrendszerre van formázva, valamint a TV szoftvere is naprakész (terméktámogatási oldalon keresztül érdemes ellenőrizni), érdemes lenne nekifutni egy gyári visszaállításnak. 

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Tudom hogy sokkal macerásabb hosszabbító nélkül pláne ha falra van szerelve, de sajnos nagyon sok problémát tud okozni egy USB hosszabbító. Ajánlott a dedikált (HDD feliratú) USB portot használni, és direktbe a készülékbe dugni az adattárolót.

0 tetszik