dátum: 08-08-2023 03:40 PM
Sziasztok!Esetleg tudna valaki segíteni nekem hogy valami szet nyomkodtam a tv 🫣
Adas van de eltűnt az összes app valamiért!es nem enged a fiók nal semmit se csinálni mindig valami hibát ír ki mert nem tud a szerverre csatlakozni🤔😏
előre is köszönöm a segítséget😁
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 08-08-2023 05:55 PM
Szia!
közben nézegettem utána olvastam es ki kapcsoltam ki húztam vártam vele vissza minden kérte a profinàl a Qr kódot be léptem es mar is minden újra elérhető volt!😁
de köszönöm a segítségedet😉
amúgy a 90 es szériát vettem!oled 2023 modell!esetleg van infod róla?kell valamire figyelni a tv vel kapcsolatosan?
dátum: 08-08-2023 05:22 PM
Szia,
Kezdésnek érdemes lenne egy gyári visszaállítást elvégezni a készüléken. Amennyiben megadod a pontos modellt, le tudom írni az útvonalat az említett funkcióhoz. 🙂
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 08-08-2023 05:55 PM
Szia!
közben nézegettem utána olvastam es ki kapcsoltam ki húztam vártam vele vissza minden kérte a profinàl a Qr kódot be léptem es mar is minden újra elérhető volt!😁
de köszönöm a segítségedet😉
amúgy a 90 es szériát vettem!oled 2023 modell!esetleg van infod róla?kell valamire figyelni a tv vel kapcsolatosan?
08-08-2023 08:06 PM – szerkesztés: 08-08-2023 08:41 PM
Örülök, hogy hamar megoldódott a probléma! 🙂
A televíziód élettartamának meghosszabbítása érdekében az alábbiakat érdemes követned:
Jó tévézést! 📺
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 08-08-2023 08:24 PM
Szia!köszönöm az infokat!
figyeltem van hely bőven a tv minden szegletében es nincs radiátor közelében sem!😉
viszont a fény erőt amit olvastam en is nekem nem engedi állítani csak a kontraszt es egyébb dolgokat!alltalaban 15 es 25 láttam idáig a fenyerőt vagy esetleg lehet valahol ezt állítani?vagy élességre gondoltál?
dátum: 08-08-2023 08:41 PM
Beállítások➡Kép➡Szakértői beállítások➡Fényerő alatt nem találod?
dátum: 08-08-2023 08:49 PM
De ezt így mind megtaláltam!
de nekem néha 15 van gondolom % néha 20% 25%
de nem tudom állítani saját magam mert nem is engedi a tv!🤷♂️
lehet azért mert minden olyan védelem be van kapcsolva talán🤷♂️
dátum: 09-08-2023 12:26 PM
dátum: 10-08-2023 05:56 PM
Intelligens mód be van kapcsolva?
dátum: 11-08-2023 09:05 AM
Szia igen be van kapcsolva!
az baj?