Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung tv

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-08-2023 03:40 PM)
716 Megtekintések
Madaràsz Attila
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!Esetleg tudna valaki segíteni nekem hogy valami szet nyomkodtam a tv 🫣
Adas van de eltűnt az összes app valamiért!es nem enged a fiók nal semmit se csinálni mindig valami hibát ír ki mert nem tud a szerverre csatlakozni🤔😏 

előre is köszönöm a segítséget😁

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Madaràsz Attila
Journeyman
Beállítások

Szia!

közben nézegettem utána olvastam es ki kapcsoltam ki húztam vártam vele vissza minden kérte a profinàl a Qr kódot be léptem es mar is minden újra elérhető volt!😁

de köszönöm a segítségedet😉

amúgy a 90 es szériát vettem!oled 2023 modell!esetleg van infod róla?kell valamire figyelni a tv vel kapcsolatosan?

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

13 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Kezdésnek érdemes lenne egy gyári visszaállítást elvégezni a készüléken. Amennyiben megadod a pontos modellt, le tudom írni az útvonalat az említett funkcióhoz. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Megoldás
Madaràsz Attila
Journeyman
Beállítások

Szia!

közben nézegettem utána olvastam es ki kapcsoltam ki húztam vártam vele vissza minden kérte a profinàl a Qr kódot be léptem es mar is minden újra elérhető volt!😁

de köszönöm a segítségedet😉

amúgy a 90 es szériát vettem!oled 2023 modell!esetleg van infod róla?kell valamire figyelni a tv vel kapcsolatosan?

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Örülök, hogy hamar megoldódott a probléma! 🙂

A televíziód élettartamának meghosszabbítása érdekében az alábbiakat érdemes követned:

• Ne használd folyamatosan maximum fényerőn a készüléket. Ehhez az Adaptív Kép és a Fényerő korlátozása funkció (Eco menüben) is segítségül szolgálhat. ☀
  • Bár ez egyértelműnek hangozhat, de ha huzamosabb ideig nem nézed a TV-t, akkor kapcsold ki! Ebben segítségedre lehet az Elalvás/Kikapcsolás időzítő. 😴
  • Fontos a megfelelő szellőzés, hagyj minimum 10 centiméter távolságot a televízió körüli zónában! 💨
  • Ne helyezd a készüléket radiátor vagy fűtőberendezés mellé vagy fölé, illetve olyan helyre, ahol közvetlen napfénynek van kitéve. 🌡

Jó tévézést! 📺

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Madaràsz Attila
Journeyman
Beállítások

Szia!köszönöm az infokat!

figyeltem van hely bőven a tv minden szegletében es nincs radiátor közelében sem!😉

viszont a fény erőt amit olvastam en is nekem nem engedi állítani csak a kontraszt es egyébb dolgokat!alltalaban 15 es 25 láttam idáig a fenyerőt vagy esetleg lehet valahol ezt állítani?vagy élességre gondoltál?

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Beállítások➡Kép➡Szakértői beállítások➡Fényerő alatt nem találod?

0 tetszik
Madaràsz Attila
Journeyman
Beállítások

De ezt így mind megtaláltam!

de nekem néha 15 van gondolom % néha 20% 25% 

de nem tudom állítani saját magam mert nem is engedi a tv!🤷‍♂️

lehet azért mert minden olyan védelem be van kapcsolva talán🤷‍♂️

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Örülök, hogy megoldódott!😊
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@Madaràsz Attila 

Intelligens mód be van kapcsolva?

0 tetszik
Madaràsz Attila
Journeyman
Beállítások

Szia igen be van kapcsolva!

az baj?

0 tetszik