Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung TV nelze stahovat apps

(Téma vytvořeno: 01-12-2020 10:21 AM)
7261 Zobrazení
jaromir1
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

mám televizi Samsung UE55TU7072. Asi před měsícem mi instalování aplikací fungovalo, ale teď když chci nainstalovat jakoukoliv aplikaci, nejde to. Když dám instalovat objeví se kolečko s nulou a za chvíli zmizí.

Připojuji se bezdrátově přes o2 smartbox,  zkusil jsem vést napřímo kabel ze smartboxu do tv i udělat hotspot z mobilu také bez úspěchu.

Vyhledávání aplikací, youtube, internet... funguje

Děkuji za každou radu.

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hodinu by to rozhodně trvat nemělo. TV máte připojenou k internetu přes Wi-fi nebo kabelem ? Problém aplikací bude tedy souviset s aktualizací Smart Hubu. Vyzkoušejte případně reset televizoru - na 10 minut odpojit od elektrické sítě a pak znovu spustit a pokusit se o reset Smart hubu.

Děkuji

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@jaromir1  Tak výborně :smiling-face: Děkuji za zprávu, a pokud Vám prosím některé odpovědi pomohli, můžete je prosím přijmout jako řešení ? Moc děkuji a přeji hezký den

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jaromir1 

Vyzkoušejte prosím provést Reset Smart Hubu :

https://www.youtube.com/watch?v=KQwX-92LvrE&t=29s

Pokud problém bude přetrvávat i po resetu, následně prosím zkuste odpojit O2 smart box, a vyzkoušet jak se chová internet a instalace aplikací, při přijmou signálu z DVB-T2, máte-li ovšem možnost připojení k anténě.

Děkuji

fajnsnek2
0 Like
jaromir1
Apprentice
Možnosti

Děkuji za radu, zkusil jsem diagnostiku smart hubu a vše prý ok. Tak jsem zkusil reset a po resetu jsou všechny instalační tlačítka zašedlé, a objevuje se hláška, že smart hub se prý aktualizuje. Ale už to trvá přes hodinu...

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hodinu by to rozhodně trvat nemělo. TV máte připojenou k internetu přes Wi-fi nebo kabelem ? Problém aplikací bude tedy souviset s aktualizací Smart Hubu. Vyzkoušejte případně reset televizoru - na 10 minut odpojit od elektrické sítě a pak znovu spustit a pokusit se o reset Smart hubu.

Děkuji

fajnsnek2
jaromir1
Apprentice
Možnosti

Děkuji 🙂 odpojení televize a následný reset smart hubu pomohl

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@jaromir1  Tak výborně :smiling-face: Děkuji za zprávu, a pokud Vám prosím některé odpovědi pomohli, můžete je prosím přijmout jako řešení ? Moc děkuji a přeji hezký den

fajnsnek2
0 Like