dátum: 25-05-2019 10:32 PM
Sziasztok!
Kb. 3 éve használom a TV-m, eddig semmi baja nem volt.
Hónapok óta használom rajta az HBO GO-t, tegnap óta azonban világos kék oldalon kívül tovább nem tölt.
Sajnos a probléma ezzel nem ért véget, tegnap este már az otthoni wifire sem csatlakozott fel, hibát jelez.
Van egy másik routerünk azzal is ugyanazt a hibát jelzi. Ma délelőtt még a hordozható Vodafone Mifi routerrel működött, most már azonban arra is ugyanazt a hibát dobja, mint a Digi és a UPC által biztosított internetre.
Most csak és kizárólag, az iPhone-omon keresztül mobile hotspottal megosztott mobilinternetet fogadja el.
Szerettem volna szoftverfrissítést letölteni hátha az megoldja, de azt írja, nincs új szoftver. Letöltöttem innen az oldalról pendrive-ra a szoftvert,de úgysem futtatja le.
Már természetesen mindent megpróbáltam, visszaállítást, kikapcsolást, kihúzást. Semmi sem segített.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
Kinga
dátum: 04-06-2019 04:36 PM
Helló @kinga91 !
Amennyiben a tévéd egy wi-fi hálózatra képes csatlakozni, az azt jelenti, hogy a tévében lévő wi-fi modul megfelelően működik.
Javasolnám próbálj meg az internetszolgáltatóddal egyeztetni, esetleg a routered resetelni.
üdv. Kitty