dátum: 09-07-2020 07:31 AM
Üdvözletem!
Most vásároltam egy Q70T televízió készüléket, és sajnálattal tapasztaltam, hogy nincs manuális kikapcsolás időzítő a TV szoftverében, eddig minden korábbi készülékünkben volt. A beállítások menüben választható automata kikapcsolásnál pedig a minimum 4 órás intervallumot kicsit soknak érzem, főleg egy ilyen nagy fogyasztású készülék esetén.
Várható esetleg egy szoftverfrissítéssel, hogy bekerül a manuális kikapcsolás időzítő kisebb időintervallumokkal? Vagy az automata kikapcsolásnál kisebb érték (pl. 2 óra) választásának lehetősége?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
09-07-2020 08:49 AM – szerkesztés: 09-07-2020 01:53 PM
Szia Attila!
Néhány funkció átkerült az ingyenesen letölthető Smart Things applikációba. Többek között az automatikus be és kikapcsolás is.
Ha minden nap megszokott időben fekszel le aludni, van lehetőség automatikus folyamatok beállítására, amelyek rendszeresen időzítve lesznek
Smart Things -> Beállítások (bal felső sarok, három vonal) -> Automatikus folyamatok -> + (jobb felső sarok) -> HA - itt a feltételt tudjuk hozzáadni, ami jelen esetben az idő, napra és órára lebontva -> UTÁNA - itt pedig a művelet hozzáadása -> Eszköz vezérlése -> készülék kiválasztása -> itt pedig visszatér a folyamat beállításához ahol a készülék megnevezésére rákattintva a Ki opciót kell választani
Illetve az alkalmazás által van lehetőséged a kiválasztott készülék megérintése után virtuális távirányítót is használni.
09-07-2020 08:49 AM – szerkesztés: 09-07-2020 01:53 PM
Szia Attila!
Néhány funkció átkerült az ingyenesen letölthető Smart Things applikációba. Többek között az automatikus be és kikapcsolás is.
Ha minden nap megszokott időben fekszel le aludni, van lehetőség automatikus folyamatok beállítására, amelyek rendszeresen időzítve lesznek
Smart Things -> Beállítások (bal felső sarok, három vonal) -> Automatikus folyamatok -> + (jobb felső sarok) -> HA - itt a feltételt tudjuk hozzáadni, ami jelen esetben az idő, napra és órára lebontva -> UTÁNA - itt pedig a művelet hozzáadása -> Eszköz vezérlése -> készülék kiválasztása -> itt pedig visszatér a folyamat beállításához ahol a készülék megnevezésére rákattintva a Ki opciót kell választani
Illetve az alkalmazás által van lehetőséged a kiválasztott készülék megérintése után virtuális távirányítót is használni.
dátum: 17-07-2020 12:23 PM
Szia,
Még az alábbi menüpontot megnézném a hleyedben az elalvás időzitéséhez:
Beállitások -> General fül alatt -> System manager -> majd óra beállitások
Itt találod a sleep managret, amivel tudod időziteni a készülék "elalvását".
Belinkelek egy oldalt a "check the sleep timer settings" menüpontot nézd meg.
https://www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/my-tv-switches-itself-off/
dátum: 05-06-2021 11:44 AM
Hello! Köszönöm Tegnap vettem a tévét és nem találtam sehol az elalvás időzítőt. Nem lehet valami gyors gombot beállítani ehhez, akár az appon belül?
Köszi
dátum: 27-06-2021 03:07 PM
dátum: 27-06-2021 03:08 PM
dátum: 27-06-2021 05:47 PM
Hello! Beállítottam, hogy éjjel fél 1-kor kapcsoljon ki mindig. Ezzel azt értem el, ha alszom, közben ki van kapcsolva, bekapcsol. Szóval úgy tűnik mindegy mi, csak valami változzon a beállításra ellenkezőleg.